3 απορίες σχετικά με την κρυοσυντήρηση ωαρίων


3 απορίες σχετικά με την κρυοσυντήρηση ωαρίων

\"Όσα θέλετε να ξέρετε\"

Η κρυοσυντήρηση (κατάψυξη) ωαρίων είναι μια ευκαιρία να διατηρήσετε την ικανότητά σας να κάνετε παιδιά αργότερα στη ζωή σας. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να καταψύξετε τα ωάριά σας. Ίσως δεν είστε ακόμη έτοιμες για παιδιά ή ίσως θα υποβληθείτε σε κάποια ιατρική θεραπεία που θα μπορούσε να μειώσει την ποιότητα των ωαρίων σας και επομένως θέλετε να διατηρήσετε τα υψηλής ποιότητας ωάριά σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Τα αναπαραγωγικά χρόνια των γυναικών είναι από τα 20 μέχρι και τις αρχές των 30 ετών, γι' αυτό η κατάψυξη ωαρίων προσφέρεται σε γυναίκες κάτω των 40 ετών.

Γιατί να καταψύξετε τα ωάρια για μελλοντική εγκυμοσύνη;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η κατάψυξη ωαρίων είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Μπορεί να σκέφτεστε την κατάψυξη ωαρίων για προσωπικούς ή ιατρικούς λόγους. Είναι δική σας επιλογή να καταψύξετε τα ωάρια σας και όποιος κι αν είναι ο λόγος η Cryos International, η πρώτη ανεξάρτητη τράπεζα σπέρματος και ωαρίων στην Κύπρο, θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας πριν γίνετε γονείς

• Θέλετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή/και να ξεκινήσετε μια καριέρα πριν κάνετε παιδί

• Περιμένετε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για να κάνετε παιδί

• Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο κρυοσυντήρησης ωαρίων για θρησκευτικούς λόγους

• Έχετε οικογενειακό ιστορικό πρώιμης εμμηνόπαυσης

• Πρόκειται να υποβληθείτε σε ιατρική θεραπεία, όπως χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία, που μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητά σας.

Πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση ωαρίων

Η Cryos International έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στην κρυοσυντήρηση (κατάψυξη ωαρίων), βοηθώντας τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αποκτήσουν παιδί, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Η Cryos έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στην Κύπρο, όπου οι γυναίκες μπορούν να βασίζονται στο εξειδικευμένο προσωπικό της για την κατάψυξη των ωαρίων τους και διαφύλαξη της γονιμότητάς τους μέσω ασφαλών διαδικασιών.

Το πρώτο βήμα της κατάψυξης ωαρίων είναι η ίδια η απόφαση. Πριν ξεκινήσετε, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Cryos, όπου μπορείτε να μάθετε για τη διαδικασία και το κόστος κατάψυξης και διαφύλαξης ωαρίων. Μόλις είστε έτοιμες να ξεκινήσετε, η πλήρης διαδικασία διαρκεί έως και 8 εβδομάδες και απαιτεί να επισκεφτείτε τη Cryos International στη Λευκωσία περίπου 4-6 φορές. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, οι ειδικοί της Cryos θα σας παρακολουθούν στενά μέσω εξετάσεων υπερήχων και αίματος και στο τέλος θα ανακτήσουν τα ωάρια σας όσο το δυνατόν πιο ήπια και αποτελεσματικά.

Γιατί να διαφυλάξετε τα ωάριά σας στην Cryos;

Τα ωάρια αφού καταψυχθούν, μπορούν να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Σύμφωνα με τον νόμο στην Κύπρο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ωάριά σας μέχρι και 10 χρόνια. Μόλις διευθετηθεί η αποθήκευση των κατεψυγμένων ωαρίων σας, η Cryos θα σας δημιουργήσει ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο θα έχετε πρόσβαση από την ιστοσελίδα της. Από εκεί, μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την περίοδο φύλαξης ή να ζητήσετε την παράδοση των ωαρίων σας σε μια κλινική γονιμότητας της επιλογής σας μόλις είστε έτοιμες να προχωρήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε μια εγκυμοσύνη.

Η Cryos είναι μια διεθνής εταιρεία με επίκεντρο την ασφάλεια και τη διαφάνεια. Λειτουργεί για πάνω από 30 χρόνια και το εξειδικευμένο προσωπικό της θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας με επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό τρόπο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cryos για περισσότερες πληροφορίες.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0276 s // Total time: 0.0279 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X