Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα πιστεύετε τι απαγόρευσε στον Πρίγκιπα William να κάνει


Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα πιστεύετε τι απαγόρευσε στον Πρίγκιπα William να κάνει

Ο φόβος που κρατάει τη βασίλισσα ξύπνια το βράδυ και είναι πολύ ανήσυχη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον εγγονό της, πρίγκιπα William να σταματήσει να πετάει με ελικόπτερα.

Ο William έχει πετάξει με ελικόπτερο πολλές φορές, τόσο μόνος του όσο και με τη σύζυγό του, Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά για να μεταφερθεί από το Kensington Palace στο Norfolk. Η 95χρονη μονάρχης, όμως, θέλησε να του ζητήσει να σταματήσει αυτή τη συνήθεια, παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που του αρέσει αφού συχνά κάθεται και ο ίδιος στη θέση του πιλότου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Ελισάβετ ζήτησε στον εγγονό της να βρει ένα διαφορετικό τρόπο για να ταξιδεύει καθώς φοβάται ότι θα γίνει κάποιο ατύχημα. Μάλιστα, γιαγιά και εγγονός έχουν κάνει πολλές συζητήσεις για το θέμα, ειδικά μετά από δύο περιστατικά που θορύβησαν την βασίλισσα.

Το περασμένο φθινόπωρο, το ελικόπτερο που θα μετέφερε τη βασίλισσα παρουσίασε ένα πρόβλημα κι έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση ενώ και σε μια δεύτερη περίπτωση ακυρώθηκε η πτήση της εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. "Η βασίλισσα είπε σε στενούς φίλους της πως θα ήθελε ο William να σταματήσει να πετάει, ειδικά όταν δεν έχει καλό καιρό, καθώς τα ελικόπτερα δεν είναι το πιο ασφαλές μέσο” αναφέρει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι το θέμα αυτό "κρατάει τη βασίλισσα ξύπνια το βράδυ και είναι πολύ ανήσυχη”.

Η Ελισάβετ εμπιστεύεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τον William ως πιλότο αλλά "δεν πιστεύει ότι αξίζει το ρίσκο και για τους πέντε να πετούν μαζί. Δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συνέβαινε. Θα ήταν μια κρίση για τη μοναρχία”. Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που βρίσκονται στη λίστα διαδοχής του θρόνου δεν πρέπει να ταξιδεύουν ποτέ μαζί με αεροπλάνο η ελικόπτερο. Αυτό σημαίνει ότι ο William που είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου μετά τον πατέρα του, Κάρολο, δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο αεροπλάνο ή ελικόπτερο μαζί με τον πρίγκιπα George που είναι τρίτος στη λίστα διαδοχής.

Η βασίλισσα είχε επιτρέψει στην οικογένεια να ταξιδεύει μαζί αλλά πλέον θέλει να προσέχουν περισσότερο. "Πιστεύει ότι το μέλλον είναι λαμπρό με αυτούς μετά τον Κάρολο και δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι θα συμβεί κάτι κακό στην οικογένεια”.

 

Πηγή: thetocgr

Tags διασημοι, royals, βασίλισσα Ελισάβετ, gossip, showbiz, celebrities, Prince William


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0887 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2381 s // Total time: 2.3268 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X