Ο Άρης Μακρής απαντάει σε εκείνους που τον συνέδεαν με την κακοποίηση της Άννας Μαρία Βέλλη


Ο Άρης Μακρής απαντάει σε εκείνους που τον συνέδεαν με την κακοποίηση της Άννας Μαρία Βέλλη

\"Δέχτηκα μηνύματα στα social media.Δεν ήθελα πάρω θέση...\"

Σε εκείνους που ισχυρίστηκαν πως "φωτογράφιζε" πριν από μερικές ημέρες η Άννα Μαρία Βέλλη όταν αναφέρθηκε πρώτη φορά ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τραύματά της τότε, απάντησε πρόσφατα ο Άρης Μακρής. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής σε δηλώσεις του σχολίασε τα ακόλουθα:"Γνώριζα από εκείνη για την κακοποίηση που είχε από πρώην σύντροφό της. Εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Απλά δεν ήθελα πάρω θέση, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει νόημα. Δε με ενόχλησε που με συνδύασαν με το περιστατικό".

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκάρει με την εικόνα που ανήρτησε με μώλωπες στο πρόσωπο μετά από περιστατικό βίας πρώην συντρόφου της

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας: "Δεν έχει θίξει κάποιο όνομα, οπότε είναι και λογικό γιατί γνώριζαν τη σχέση μας. Αν ήταν αλήθεια θα με πείραζε. Δεν έχω επικοινωνήσει με την Άννα Μαρία. Έχω να μιλήσω δυο χρόνια μαζί της".

Tags Άννα Μαρία Βελλή, Αρης μακρης, διασημοι, gossip, showbiz, celebritiews


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3788 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4449 s // Total time: 2.8237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X