Η Γιώτα Ευθυμίου δημιούργησε το πιο artistic ημερολόγιο για τη νέα χρονιά! 


Η Γιώτα Ευθυμίου δημιούργησε το πιο artistic ημερολόγιο για τη νέα χρονιά! 

Δεν έχασε τη δημιουργικότητά της μέσα στην πανδημία και λατρέψαμε το αποτέλεσμα.   

Λίγο πριν η φετινή χρονιά μας αποχαιρετήσει σας έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική πρόταση που αφορά σε ένα ημερολόγιο τοίχου για το 2022 δια χειρός της graphic designer Γιώτας Ευθυμίου. 

Η δημιουργός του, ανέφερε: “Ξεκίνησα να σχεδιάζω το φετινό ημερολόγιο χωρίς να έχω κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό μου. Μέσα σε όλο αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια με την πανδημία αλλά και με τις μεγάλες κλιματικές αλλαγές, υπάρχει μια σκοτεινιά. Θέλησα να δημιουργήσω κάτι φωτεινό κι αισιόδοξο! Ο μόνος δρόμος προς ένα καλύτερο αύριο, είναι η ουσιαστική στροφή μας προς την Φύση. Οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Έτσι πίσω από αυτές τις κάπως νοσταλγικές και ρομαντικές ζωγραφιές κρύβεται μια βαθύτερη ανάγκη της επιστροφής μας σε ένα πιο “φυσικό” τρόπο ζωής. Ήθελα τα πρόσωπα και τα χέρια στις εικόνες να “αγγίζουν” με ευαισθησία και σεβασμό τα στοιχεία της φύσης που τα περιβάλλουν. Να συνυπάρχουν αρμονικά και να δίνουν ζωή το ένα στο άλλο. Εύχομαι να φέρουν ένα μήνυμα εσωτερικής γαλήνης, ελπίδας και λίγο Φως το 2022! Το ημερολόγιο είναι ζωγραφισμένο ηλεκτρονικά. Η κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με αγάπη. Αγάπη για την τέχνη, αγάπη για τη ζωή, αγάπη για τον άνθρωπο και τη φύση. Το ημερολόγιο μου εύχομαι να φέρει χρώμα σε έναν άδειο τοίχο και μια νότα αισιοδοξίας στους παραλήπτες του. Είναι λοιπόν διαθέσιμο σε ημερολόγιο τοίχου, εκτυπωμένο σε διαστάσεις 18x36 cm”.

Για να αποκτήσετε το ημερολόγιο η επικοινωνία και η προπαραγγελία γίνεται μέσω instagram στο account @boubou_loves_drawings

Λίγα λόγια για τη Γιώτα Ευθυμίου

Η Γιώτα Ευθυμίου είναι γραφίστας κι έχει δουλέψει στον χώρο των media για περίπου 20 χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον ερχομό του γιου της στη ζωή, εργάζεται ως freelancer από το σπίτι. Με τη νέα “πραγματικότητα” στην καθημερινότητα όλων μας, λόγω της πανδημίας και τον εγκλεισμό, δημιούργησε ένα account στο instagram με τις “ζωγραφιές” της. Αυτό ήταν ένα άνοιγμα για εκείνην. Μια νέα οδός επικοινωνίας μέσω της τέχνης της. Σιγά σιγά ξεκίνησε να λαμβάνει μηνύματα ενδιαφέροντος για τις δημιουργίες της. Αυτό της έδωσε μεγάλη ώθηση για να συνεχίσει. Αρκετές από αυτές τις “ζωγραφιές” έχουν μπει σε σπίτια ανθρώπων, που βρήκαν κάτι όμορφο και ενδιαφέρον σε αυτές και αυτό είναι η πιο μεγάλη χαρά για εκείνην!  

Στις αρχές της νέας χρονιάς ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα με τη δημιουργία ενός e-shop (www.yiotaefthimiou.com), στο οποίο θα μπορεί κάποιος να βρει επιλεγμένα limited edition art prints, τετράδια, σημειωματάρια, κάρτες και διάφορα άλλα. 
 

Tags γιωτα ευθυμιου, ημερολογιο τοιχου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0048 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0288 s // Total time: 0.0336 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X