Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Tο πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν βγάλει τη μάσκα" [βίντεο]


Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Tο πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν βγάλει τη μάσκα" [βίντεο]

Διοργανώθηκε εκδήλωση για την ίδια και την αποκατάσταση της υγείας της. 

Δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στέκεται σαν βράχος από την πρώτη ημέρα της συγκλονιστικής επίθεσης με το βιτριόλι, η Αννίτα Ναθαναήλ.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας, η καλή της φίλη και το στήριγμα της, Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε εκεί το βράδυ της Πέμπτης, 17 Δεκεμβρίου, και  μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής: “Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα". 

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείτε την να γυμνάζεται για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι [βίντεο]

Ενώ κλείνοντας με τις δηλώσεις της σχολίασε τα ακόλουθα: "Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, αννίτα ναθαναήλ, Ιωάννα Παλιοσπύρου, διασημοι, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2288 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3690 s // Total time: 2.5977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X