Στην τελετή απονομής των Aesthetic Awards 2022


Στην τελετή απονομής των Aesthetic Awards 2022

Διαβάστε αναλυτικά  

Την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, στο SOFITEL Airport Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications. Τα Aesthetic Awards είναι ένας θεσμός που ενισχύει την κουλτούρα της επιχειρηματικής αριστείας. 

Για 2η χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πτυχές της προόδου και της αριστείας στο χώρο της Αισθητικής,, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Το iD-Hair2  της ResultMed απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Gold Award Best Laser Depilation Device of the Year 2022 στην κατηγορία Aesthetic Device που αφορά καινοτόμες επαγγελματικές συσκευές αισθητικής.

Το βραβείο παρέλαβε ο Managing Director της ResultMed, κος Χρήστος Λαδόπουλος,  κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

«Η διάκριση αυτή επιβραβεύει το κοινό όραμα και την κοινή προσπάθεια της ResultMed και της Beaute Marine, δύο εταιρειών με εμπειρία και τεχνογνωσία, που έχουν υπηρετήσει την Αισθητική. 
Το iD-Hair2 σχεδιάστηκε με γνώμονα την αξιοπιστία, την ασφάλεια των εφαρμογών, αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα στο Μεσογειακό φωτότυπο. 

Θα ήθελα όμως να αναφέρω και τη συμβολή του ΠΑΔΑ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τομέας Βιοιατρικών Σπουδών, Τμήμα Αισθητικής) γιατί για επιτυχημένες εφαρμογές δεν αρκεί μόνο ένα καλό μηχάνημα αλλά και ικανότητα χειρισμού. Το Εργαστήριο Εφαρμογών Laser έχει συμβάλει τα μέγιστα στην επιμόρφωση και στην αναβάθμιση των επαγγελματιών και εν γένει του κλάδου».

Η ResultMed ακολουθεί τη λογική της επιχειρηματικής μετεξέλιξης που σημαίνει
•    Εστίαση στον πελάτη 
•    Εστίαση στη διαρκή βελτίωση
•    Προσαρμογή στις νέες ανάγκες και στα δεδομένα της αγοράς
•    Ανάπτυξη νέων προϊόντων με γνώμονα την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία
•    Εστίαση στην ανάπτυξη συνεργασιών με συγχρονισμένη κατεύθυνση προς τους κοινούς στόχους

Υπό αυτό το πρίσμα γεννήθηκε μια στρατηγική συμμαχία, της ResultMed με τη BeauteMarine, μία συνένωση εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης κι εμπιστοσύνης. 

Με τους ιδιοκτήτες της @BeauteMarine Μαρία Καραμπουρνιώτη, Χριστόφορο Καραμπουρνιώτη, Γιάννη και Άννα Καραμπουρνιώτη

«Με κοινή επιχειρηματική δράση, εστιάζουμε σε κοινούς στόχους, με προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη και είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε νέες πρωτοποριακές λύσεις σε Κύπρο και Ελλάδα στο χώρο της Αισθητικής», τόνισε ο κος Λαδόπουλος.

Τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αποτελούν κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων. 

Πρόεδρος της επιτροπής των Aesthetic Awards, η Δρ Βάλια Κεφαλά
PhD, Καθηγήτρια, Αισθητικός-Κοσμητολόγος και Φαρμακοποιός, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Τομέας Αισθητικής κ Κοσμητολογίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Διευθύντρια του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Δερματολογίας-Αισθητικής – Εφαρμογών laser» https://lablad.uniwa.gr/

 

Λήδα Γώγου
Δρ.Καθηγήτρια, Κοσμήτορας Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας [ΣΕΥΠ],Παν/μιο Δυτικής Αττικής

Δρ Βάλια Κεφαλά
PhD, Καθηγήτρια, Αισθητικός-Κοσμητολόγος και Φαρμακοποιός, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Τομέας Αισθητικής κ Κοσμητολογίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Δρ. Κλειώ Σγουροπούλου, 
Αντιπρύτανις Οικονομικού και Ανάπτυξης Παν/μιο Δυτικής Αττικής

 

Κα Άννα Μαρία Παπίρη, Υπεύθυνη Διοργάνωσης BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Κα Μαρία Νικόλτσιου, Παρουσιάστρια της βραδιάς

 

Tags aesthetic awards 2022


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7445 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2419 s // Total time: 2.9864 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X