Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Zήτησε να αποχωρήσει η Σάσα Σταμάτη από παράσταση του [βίντεο]


Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Zήτησε να αποχωρήσει η Σάσα Σταμάτη από παράσταση του [βίντεο]

Με αφορμή το έντονο περιστατικό που συνέβη μετά την παρέμβαση της και διακοπή κατά τη διάρκεια της παράστασης του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Persona non grata αποτελεί πλέον για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο η Σάσα Σταμάτη. 

Η εκπομπή "Το πρωινό", την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, παρουσίασε ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει το γεγονός πως η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και πριν προλάβει να καθίσει, διώχθηκε. 

Κατ' ακρίβεια, η δημοσιογράφος κάθισε μπροστά-μπροστά και τότε μια ταξιθέτρια την πλησίασε και της ψιθύρισε διακριτικά πως "ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε", με εκείνην διακριτικά να αποχωρεί.  

Διαβάστε ακόμα: Σάσα Σταμάτη: Διέκοψε παράσταση και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο επί σκηνής [βίντεο]

Σχολιάζοντας τα πιο πάνω ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: "Αν έγινε έτσι, είναι σαφές ότι μεγάλη μερίδα ηθοποιών αντέδρασαν με τη λογοκρισία που επιβάλλεται σε μια παράσταση. Άρα υπό αυτή την έννοια ο Βασίλης αντέδρασε. Υποθέτω πως η Σάσα δεν πήγε με πρόσκληση. Γιατί αν πήγαινε με πρόσκληση ενημερώνεται ο επικεφαλής του θεάτρου. Προφανώς δεν πήγε με πρόσκληση. Εγώ τη Σάσα την αγαπάω αλλά και η αντίδραση του Χαραλαμπόπουλου είναι αναμενόμενη".

Mε την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: "Δυο πράγματα θέλω να πω. Από την πλευρά του θεάτρου με αφορμή αυτό το θέμα, έχουμε την τοποθέτηση του Χαραλαμπόπουλου και όλης της παράστασης. Είναι μια θέση ότι απαγορεύουμε όποια στάση που πάει να αμαυρώσει την έκφραση λόγου. Και από την άλλη πλευρά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα η Σάσα θα έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, όμως είναι αναμενόμενο. Δε με εκπλήσσει καθόλου αυτή η στάση μετά από αυτά".

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Σάσα Σταμάτη, βασιλης χαραλαμποπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3330 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3042 s // Total time: 2.6371 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X