Millie Bobby Brown: Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού! 


Millie Bobby Brown: Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού! 

Ανήκει στη λίστα με τους 100 πιο influential ανθρώπους του κόσμου από το TIME.   

Η Millie Bobby Brown αν και πολύ νεαρή σε ηλικία, μόλις 17 ετών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο και την προσωπικότητά της. 

Μάλιστα πριν από τρία χρόνια το περιοδικό Time την είχε εντάξει στην ετήσια λίστα του για τους 100 πιο influential ανθρώπους του πλανήτη ενώ η UNICEF την κατέταξε ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως και μάλιστα είναι η νεαρότερη με αυτόν τον τίτλο. 

Η ηθοποιός, λοιπόν, με 47 εκατομμύρια followers στο instagram πρόσφατα προέβη σε μία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στο hair look της υιοθετώντας κοντό καρέ με αφέλειες που αποτελεί τάση το τελευταίο διάστημα. 

Η αλλαγή αυτή συνέβη μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας “Godzilla vs. Kong”, όπου πρωταγωνιστεί και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στις 2 Ιανουαρίου, στις 22:00 από το Novacinema1.

Η εν λόγω ταινία που φέρνει κοντά σας η Nova Cyprus έχει χαρακτηριστεί ως τερατοκαβγάς μεγατόνων καθώς ο Godzilla και ο Kong αποτελούν δύο υπερδυνάμεις της φύσης και συγκρούονται σε μία μάχη που αφήνει εποχή. 

Πρόκειται για μία συναρπαστική τιτανομαχία που οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστούν απολαμβάνοντας δράση, εντυπωσιακά εφέ και ιδιαίτερα κοστούμια με επιρροές από τα 80s. 

Ο Kong και οι προστατευόμενοί του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το πραγματικό σπίτι τους, και μαζί τους είναι η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι, με το οποίο έχει σχηματίσει έναν μοναδικό και δυνατό δεσμό. Αλλά αναπάντεχα βρίσκονται στο μονοπάτι ενός εξαγριωμένου Godzilla, προκαλώντας ένα μονοπάτι καταστροφής στην υφήλιο. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο τιτάνων -υποκινούμενη από αόρατες δυνάμεις- είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου που κρύβεται βαθιά στον πυρήνα της Γης. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Julian Dennison κα. 
 

Tags nova cyprus, Godzilla vs. Kong


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3531 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2092 s // Total time: 2.5623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X