Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρίχνει τα βέλη του: "Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες" [βίντεο]


Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρίχνει τα βέλη του: "Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες" [βίντεο]

\"Από το Survivor και μετά είμαι μόνος...\"

Συνέντευξη στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” είδαμε να δίνει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο επώνυμος Έλληνας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι μόνος από τον καιρό που βγήκε από το Survivor, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του σε ταινία στο Netflix.

Διαβάστε ακόμα: Κύπριος πρωταγωνιστής στόλισε το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Από το Survivor και μετά είμαι μόνος. Βέβαια έχω μείνει και αρκετά στο εξωτερικό όπου πηγαινοέρχομαι, αλλά βαρέθηκα όλο αυτό το μόνος μου", είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας και πρόσθεσε ότι: "Θα έλεγα ότι αν έκανα αυτή τη στιγμή μια σχέση θα την έκανα με την λογική να υπάρχει μια εξέλιξη. Είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε παιδί".

Για τη συμμετοχή του σε παραγωγή του Netflix, ο ίδιος είπε: "Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ. Δεν αλλάζει αυτό.Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην Αμερική; Εγώ εξελίσσομαι. Από το 2015 που έκανα την δήλωση, έχω κάνει τόσα πράγματα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιάννης σπαλιάρας, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2896 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2902 s // Total time: 2.5798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X