Βρεθήκαμε στο υπέροχο event της NUXE! [εικόνες]


Βρεθήκαμε στο υπέροχο event της NUXE! [εικόνες]

Για την παρουσίαση της νέας εκδοχής του Huile Prodigieuse®  

Ο όμιλος C.A.Papaellinas και η NUXE παρουσίασαν την νέα εκδοχή του Huile Prodigieuse® μέσα από μια μοναδική εμπειρία που δημιούργησαν στο χώρο της Λεβέντιου Πινακοθήκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον χώρο των ΜΜΕ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν το νέο προϊόν της NUXE.

Το λατρεμένο μας Huile Prodigieuse® γιορτάζει την 30η επέτειό και μας χαρίζει την νέα του εκδοχή: Huile Prodigieuse® Néroli το πρώτο πιστοποιημένο οργανικό Huile Prodigieuse®, με 42% βιολογικά συστατικά χωρίς συμβιβασμούς στο άρωμα και την αποτελεσματικότητα του.

Αυτή η vegan φόρμουλα έχει ως βασικά συστατικά το οργανικό έλαιο δαμάσκηνου, οργανικό σησαμέλαιο και φυσική βιταμίνη Ε. Ιδανική για να φέρει την λάμψη σε όλες τις επιδερμίδες. 

Το 100% φυσικής προέλευσης νέο του άρωμα, συνδυάζει καταπραϋντικές νότες από Άνθη Νεραντζιάς (Néroli), Περγαμόντο και Γαλλική λεβάντα. Μια  απολαυστική σύνθεση που χαρίζει γαληνή και ηρεμία. Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός: 
 

Tags nuxe, κοσμικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5667 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3422 s // Total time: 3.9089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X