Ο φετινός Δεκέμβρης είναι γεμάτος εκπλήξεις! 


Ο φετινός Δεκέμβρης είναι γεμάτος εκπλήξεις! 

Αυτά που δεν πρέπει να χάσετε!   

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο festive και λαμπερός μήνας του χρόνου και όλοι τον αναμένουμε κάθε χρονιά με ανυπομονησία. 

Εκτός από τα στολίδια και τα λαμπιόνια, εορταστικά και γεμάτα εκπλήξεις είναι και τα show που απολαμβάνουμε, που όπως και να το κάνουμε έχουν μία δόση αστερόσκονης όταν πραγματοποιούνται τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τους τελικούς δύο τέτοιων show θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στις οθόνες σας μέσω στο Novalifε! Πρόκειται για το America’s Got Talent και το Bachelorette. 

Το America’s Got Talent που διαγράφει μία πολυετή πορεία στην τηλεόραση, βρίσκεται στη 16η σεζόν προβολής του και καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τα ταλέντα που κάθε σεζόν ξετρυπώνει και αναδεικνύει. Ο τελικός του show ταλέντων έρχεται στις οθόνες σας ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου. 

Η τελευταία τελετή των ρόδων, όσον αφορά στο Bachelorette, όπου η Katie Thurston θα επιλέξει τον άντρα των ονείρων της έρχεται λίγο πριν μας χτυπήσει την πόρτα η νέα χρονιά, στις 31 Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα θα μάθουμε ποιος συμμετέχοντες “έκλεψε” την καρδιά της περιζήτητης εργένισσας και είναι έτοιμη να φορέσει το μονόπετρο!
 

Tags nova cyprus, Novalifε, america's got talent, bachelorette


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6056 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2844 s // Total time: 2.8900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X