Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας! 


Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας! 

Είναι εύκολο να είσαι γυναίκα στον 21ο αιώνα;   

Κάπου είχα διαβάσει στα social media μέσα στις αναρτήσεις που κατά καιρούς εμφανίζονται στο timeline μου το εξής “Είμαι γυναίκα. Ποια είναι η δική σου υπερδύναμη;”.

Και πραγματικά μεγαλώνοντας ούσα γυναίκα μπορώ να αντιληφθώ το νόημα της φράσης αυτής. 

Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά θα μιλήσω για τη μητέρα μου και για άλλες γυναίκες που έχω στον περίγυρό μου, οι οποίες τα κάνουν όλα να φαντάζουν εύκολα, να συνδυάζουν τους διάφορους ρόλους τους τόσο υπέροχα και αποτελεσματικά που πραγματικά αναρωτιέσαι αν έχουν υπερδυνάμεις.  

Η Patricia, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Supernormal” που φέρνει κοντά σας η Nova Cyprus, από τις 23 Δεκεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, στις 20:25 από το Novalifε, είναι μία τέτοια γυναίκα που πασχίζει μέσα στην καθημερινότητά της να τα φέρει βόλτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 

Πρόκειται για μία ισπανική κωμωδία έξι επεισοδίων με την πρωταγωνίστρια να προσπαθεί να είναι τέλεια ως αφεντικό στην τράπεζα, ως μαμά τριών παιδιών, ως σύζυγος ενός οδοντιάτρου, ως αδερφή, ως κόρη και όλα αυτά είναι Supernormal για εκείνην προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες της. 
 

Tags nova cyprus, supernormal.


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6189 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3195 s // Total time: 2.9384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X