Πως προετοιμάζομαι για τα Χριστούγεννα!


Πως προετοιμάζομαι για τα Χριστούγεννα!

Έκανα τις πρώτες αγορές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα!  

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ξαφνιάστηκα ακόμη και εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό καθώς είναι η πρώτη χρονιά που είμαι τόσο προγραμματισμένη, όσο αφορά στα δώρα που θέλω να κάνω τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα. 

Συνήθως μένω τελευταία στιγμή και τρέχω δίχως να έχει αύριο, μπας και τα προλάβω, και όντως τα προλαβαίνω αλλά μου βγαίνει η ψυχή. Φέτος όμως σκέφτηκα από νωρίς τι θα ήθελα να πάρω, αν όχι για όλους για κάποια από τα άτομα της οικογένειας μου, και αυτό έκανα κατά τη διάρκεια των Black Friday προσφορών. Έκανα τις αγορές μου online και μέσα σε λίγες ημέρες τα δέματα ήταν ήδη στο σπίτι. 

Την Κυριακή που μας πέρασε ξέκλεψα λίγο χρόνο, χωρίς να το καταλάβει ο Πέτρος βέβαια, για να ετοιμάσω τα δώρα που είχαν προλάβει να έρθουν. Έτσι κι αλλιώς ο καιρός ήταν άστατος και δεν θα πηγαίναμε κάπου άρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνω.  

Πόσο μου αρέσει να τυλίγω δώρα! Δυσκολεύτηκα όμως επειδή το περιτύλιγμα δεν ήταν “συνεργάσιμο” αλλά στην τελική κάτι κατάφερα να κάνω.  

Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: “Πως θα βάλω τα δώρα κάτω από το δέντρο”; Όπως βλέπεις στη φωτογραφία η Κανελίτσα και ο Μίκης με το που βλέπουν κάτι απλά ορμάνε! 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, χριστουγεννα, δωρα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5955 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 2.9296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X