Όμορφοι και λαμπεροί αυτά τα Χριστούγεννα με συνδυασμό θεραπειών από το Ananeosis Medical Rejuvenation Clinic


Όμορφοι και λαμπεροί αυτά τα Χριστούγεννα με συνδυασμό θεραπειών από το Ananeosis Medical Rejuvenation Clinic

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Εμείς στο ANANEOSIS Medical Rejuvenation Clinic προσφέρουμε πρωτοποριακές θεραπείες με άμεσα φανταστικά αποτελέσματα για άντρες και γυναίκες. Υποδεχτείτε τον Καινούργιο Χρόνο ανανεωμένοι και με θετική διάθεση. 

Endospheres Face: 

60 περιστρεφόμενα μικροσφαιρίδια τα οποία μπορούν να βελτιώσουν το σχήμα του προσώπου σας

Η θεραπεία Endospheres είναι μια μη ενέσιμη και μη επεμβατική θεραπεία λίφτινγκ η οποία εφαρμόζεται σε ολόκληρο το πρόσωπο με έμφαση στο άνω βλέφαρο, στο οβάλ του προσώπου αλλά και στα ζυγωματικά. 

Το Endospheres βοηθάει στον επανασχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και στην βελτίωση του χαλαρού δέρματος ενώ παράλληλα βοηθά στην αντιγήρανση και στη μείωση των ρυτίδων.  
Το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό και ο/η πελάτης νιώθει πλήρη αναζωογόνηση και τέλεια επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Στο τέλος κάθε θεραπείας εφαρμόζεται lifting mask, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τη μείωση των ρυτίδων και στη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Coolifting gun:  

Το μυστικό των διασημοτήτων του Χόλυγουντ αποκαλύφθηκε!

Το Coolifting  είναι το «Όπλο ομορφιάς» που αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών του προσώπου! 

Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση μαζί με τα κονιορτοποιημένα συστατικά υαλουρονικού οξέος και πολυβιταμινών που διεισδύουν στο δέρμα προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης.  

Το Coolifting  ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος, προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών. Δημιουργεί έτσι άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ, σύσφιξης και εξομάλυνση του δέρματος, εξαφανίζει επιφανειακές ρυτίδες και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται πιό ανανεωμένο. Επιπρόσθετα, ενυδατώνει το δέρμα, εξασθενώντας και τις πιο λεπτές γραμμές. Αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία των ινοβλαστών και κατ’ επέκταση αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Είναι η απόλυτη περιποίηση προσώπου αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και φωτεινό. Η θεραπεία συνδυάζεται με lifting massage για ακόμη πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Jetpeel Renewal:  

Η νέα επαναστατική τεχνολογία βασισμένη στις αρχές της αεροδυναμικής!

H νέα επαναστατική τεχνολογία JETPEEL, βασισμένη στις αρχές της αεροδυναμικής, χρησιμοποιεί μόνον φυσικά συστατικά αέρα, οξυγόνου και αλατούχου διαλύματος που διεισδύονται με υπερηχητικές ταχύτητες επιτυγχάνοντας την επιθυμητή δράση στην επιδερμίδα. 

Η θεραπεία στο πρόσωπο ξεκινά πρώτα με απομάκρυνση των τοξινών. 
Στην συνέχεια μέσω του μηχανήματος JETPEEL, εισχωρούνται στο δέρμα γλυκολικό οξύ και οροί με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, εμπλουτίζοντας έτσι το δέρμα με βιταμίνες, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ κτλ., ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία, και ο/η ασθενής νιώθει το δέρμα του/της πιο μαλακό, σφριγηλό και ενυδατωμένο. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για δέρματα που χρειάζονται πρόληψη κατά της γήρανσης, θεραπεία αντιγήρανσης, καθώς και για θαμπά και άτονα δέρματα και για δέρματα με ακμή. 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Δρ Κατερίνα Παττίχη στο τηλέφωνο 25347347.

Διεύθυνση κλινικής:

Τακίτου 8, 3075 Λεμεσός

Email: reception@drpattichis.com

www.ananeosis.com.cy


 

Tags ANANEOSIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5993 s (229 Queries.) // Parse time: 0.5002 s // Total time: 4.0994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X