Tommy Jeans: Τα stylish looks που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια της συλλογής


Tommy Jeans: Τα stylish looks που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια της συλλογής

Πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου αυτή τη σεζόν.

Τα συστατικά της επιτυχίας για ένα στυλάτο, χειμερινό σύνολο είναι πρακτικά και ευέλικτα κομμάτια που σε κρατάνε ζέστη. Όποτε αυτό που χρειάζεται είναι να επενδύσεις σε items τα οποία όχι μόνο ακολουθούν τις τάσεις της μόδας αλλά μπορούν να αποτελέσουν και τη βάση για να δημιουργήσεις cosy και fashionable looks.

Τέτοια κομμάτια θα βρεις στη νέα συλλογή Tommy Jeans στην οποία πρωταγωνιστούν διαχρονικά jeans, κομψά πλεκτά, cool logoed hοodies αλλά και comfy φόρμες σε μια υπέροχη παλέτα χρώματα.

Σε περίπτωση που το styling δεν είναι το δυνατό σού σημείο, σου προτείνουμε μερικά stylish looks που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια από τη συλλογή.

Denim Looks:

Είναι δυο από τα πιο πρακτικά κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα και εννοείται πως πρωταγωνιστεί και στην νέα κολεξιόν Tommy Jeans. Ο λόγος φυσικά για το τζιν παντελόνι αλλά και την denim φούστα που έχουν το ρόλο του μπαλαντέρ στην ντουλάπα μας αφού ταιριάζουν με όλα. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με πουλόβερ, hoodies αλλά και πουκάμισα.

Styling Tip: Αν θες να υιοθετήσεις την τάση denim on denim τότε επέλεξε να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα denim jacket.

Comfy looks

Τα loungewear κομμάτια μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας και κάπως έτσι η άνεση έγινε προτεραιότητα στο ντύσιμο μας. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις comfy looks με ένα ζευγάρι cool και σούπερ comfy φόρμες, τις οποίες μπορείς να βρεις σε διάφορα χρώματα από τη νέα συλλογή Tommy Jeans.

Styling Tip: Συνδύασε τις φόρμες σου με ένα edgy ζευγάρια αρβυλάκια για να αναβαθμίσεις την εμφάνιση σου.

Logoed looks

Η αγαπημένη τάση της δεκαετίας του 90 με πρωταγωνιστές τα logos, υπόσχεται statement εμφανίσεις. Οι τρόποι μάλιστα για να υιοθετήσεις την τάση και να δημιουργήσεις logoed looks είναι πολλοί. Μπορείς να επιλέξεις t-shirts, πλεκτά, hoodies ακόμη και beanies με το logo Tommy Jeans.

Info: Η συλλογή Tommy Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Jeans


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0408 s // Total time: 0.0412 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X