Τρύπωσα στα backstage των Super Music Awards 2021 by Κωτσόβολος [εικόνες & βίντεο]


Τρύπωσα στα backstage των Super Music Awards 2021 by Κωτσόβολος [εικόνες & βίντεο]

Όλοι οι καλλιτέχνες ήταν εκεί!  

Μουσική, φώτα, χορός, συγκίνηση, αγωνία και εκπλήξεις ήταν μερικά από τα highlights που μας επιφύλασσε η βραδιά των Super Music Awards 2021 by Κωτσόβολος. Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, από τον SUPER FM, με 21 δημοφιλείς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών τους και να ξεσηκώνουν το κοινό όπως μοναδικά αυτοί ξέρουν. 

Φυσικά ήμασταν και εμείς στο τρέξιμο, γλυκό τρέξιμο, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι. Ναι μεν κουραστήκαμε σωματικά καθώς ήμασταν παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή, από την άλλη όμως αυτό που κάναμε γέμιζε την ψυχή μας από όμορφες στιγμές και αναμνήσεις με όμορφους ανθρώπους. 

 

 

Τρυπώσαμε λοιπόν στις πρόβες και καταφέραμε να μιλήσουμε με όλους του καλλιτέχνες. Ήταν όλοι ευδιάθετοι μας μίλησαν για τα άμεσα τους σχέδια και μοιράστηκαν μαζί μας τη δική τους ευχή για τα Χριστούγεννα.

Κάπως έτσι έφυγε ο Νοέμβριος χωρίς να το καταλάβω. Με καινούργιες και όμορφες αναμνήσεις. Και φυσικά ένιωσα σούπερ με όλα όσα έζησα τις τελευταίες ημέρες. 

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ, βεβαίως, στους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την εμφάνισή μου για τη βραδιά. 

Outfit: @efipapaioannou

Make-Up: @elenatheodorou_makeup

Hair: @artemiouhairdesigns, @christos_artemiou

Earrings: @unordinarymuse

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, super music awards 2021, διασημοι, sma21, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, showbiz cy, showbiz κύπρος, βραβεια, super fm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3515 s (252 Queries.) // Parse time: 1.0168 s // Total time: 3.3683 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X