Φωταγώγηση  Metropolis Mall στην Λάρνακα με την παρουσία της Προέδρου της Βουλής


Φωταγώγηση  Metropolis Mall στην Λάρνακα με την παρουσία της Προέδρου της Βουλής

Διαβάστε αναλυτικά 

Όλοι περιμένουν τις  γιορτές με  λαχτάρα, μικροί και μεγάλοι, η αγαπημένη εποχή του χρόνου για όλους και εμεις  ετοιμαζόμαστε να την χαρούμε με  περισσότερα από όσα  μπορούμε να φανταστούμε. 

Το  Metropolis Mall  για πρώτη φορά θα βάλει τα γιορτινά του και θα  ανάψουμε μαζί  τα πρώτα μας  γιορτινά  λαμπάκια. 

Παρέα με την κ Έντιμη Πρόεδρο της  Βουλής κ Αννίτα  Δημητρίου και τους  επίσημος προσκεκλημένου δημάρχουs των πόλεων μας της  Λάρνακας Αραδιπου, Λιβαδιών και Δρομολαξίας σας  προσκαλούμε σε μια λιτή  τελετή έναρξης της  εορταστικής μας  περιόδου.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου  στις  18.00 το  απόγευμα το παρέα με  τα  μουσικά  ακούσματα   και επιλογές  των μουσικών παραγωγών  του MIXFMη Ιωάννα  Λαμπροπούλου και η Χαριτινη Ηλιάδη θα  είναι μαζί μας για  ένα  4ωρο, από  τις  15:00  το απόγευμα  για να μας  βάλουν στο εορταστικό κλίμα,  για να  περάσουμε όμορφα τηρώντας  πάντα και με αυστηρότητα τα μέτρα  που προνοεί  το Υπουργείο Υγείας  και για να μπορέσουμε να περάσουμε όλοι τις γιορτινές  μέρες  με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ταυτόχρονα  εχει ξεκινήσει και  τη  εβδομάδα  του BlackFriday και τα  καταστήματα  στο MetropolisMallνα έχουν φανταστικές  εκπτώσεις μέχρι και  70 % για περισσότερα  ψώνια .

Ακολουθήστε  μας στα  ΜΚΔ  SocialMediaη  δείτε  την ιστοσελίδα μας http://www.metropolismall.com.cy/ για  περισσότερα από όσα  μπορείτε να φανταστείτε.
 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6803 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2887 s // Total time: 2.9690 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X