Έλενα Παπαρίζου: Το ilovestyle.com τη βράβευσε στα Super Music Awards 2021!


Έλενα Παπαρίζου: Το ilovestyle.com τη βράβευσε στα Super Music Awards 2021!

Επιλέχθηκε από τη συντακτική ομάδα του πρώτου γυναικείου portal της Κύπρου!  

Το βράδυ της Τρίτης, 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Pavilion, στη Λευκωσία τα Super Music Awards 2021 by Κωτσόβολος, όπου στη σκηνή ανέβηκαν για να παραλάβουν βραβεία αρκετοί αγαπημένοι καλλιτέχνες. 

Μεταξύ των βραβείων που παρέλαβε η Έλενα Παπαρίζου ήταν και το editor’s choice award από τη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας στην κατηγορία “Inspirational Female Artist by ilovestyle.com”, το οποίο παρέδωσε στην τραγουδίστρια η Στέλλα Γεωργίου, αρχισυντάκτρια του ilovestyle.com. 

Η Έλενα Παπαρίζου απέδειξε μέσα από την πορεία της ότι είναι μία καλλιτέχνης που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες με την παρουσία και τη δράση της. Παράλληλα η ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικά ζητήματα οδήγησε τη UNICEF να την ορίσει πρόσφατα ως την πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά. Για τους λόγους αυτούς επέλεξε η συντακτική ομάδα του ilovestyle.com να της απονείμει το βραβείο αυτό.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε: “Δεν ήξερα ότι μπορώ να πάρω και ένα τέτοιο βραβείο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι έχω συγκινηθεί. Πάντα νιώθω ότι αν μπορώ να είμαι πηγή έμπνευσης, χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ τιμητικό αυτό το βραβείο και ειδικά όταν βλέπω τα νέα παιδιά που έχουνε μεγάλα όνειρα κι αν είμαι ένα από τα άτομα που μπορώ να τους δίνω ελπίδα χαίρομαι πάρα πολύ”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Tags ελενα παπαριζου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, βραβεια, super music awards 2021


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5575 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3233 s // Total time: 2.8808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X