Rihanna: Η εμφάνιση της με κόκκινο eyeliner


Rihanna: Η εμφάνιση της με κόκκινο eyeliner

Το extreme make-up look που λάτρεψαν οι ακόλουθοι της.

Η Rihanna έδειξε πρόσφατα στους ακολούθους έναν εντελώς νέο τρόπο να φορέσουν το κόκκινο χρώμα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό της να εφαρμόζει eyeliner σε έντονο κόκκινο χρώμα στην κάτω γραμμή των ματιών της. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ταίριαζε υπέροχα με τα γατίσια της μάτια.

Στο σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα stories της στο instagram, η Rihanna φοράει ήδη μια κρεμώδη cherry red σκιά  κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων της αφήνοντας το πάνω μέρος των βλεφάρων της κυρίως γυμνό. Στη συνέχεια παίρνει ένα μολύβι ματιών και τονίζει τη γραμμή.

Παρόλο που αυτό το look μπορεί να σε εμπνεύσει να το δοκιμάσεις και εσύ, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι το κόκκινο είναι ένα αρκετά δύσκολο χρώμα ειδικά όταν πρόκειται να το εφαρμόσεις στα μάτια. Για να μην έχεις αντίθετα αποτελέσματα και να φαίνεσαι λες και έχεις κάποιου είδους μόλυνσης, βεβαιώσου οτι το βλέμμα σου είναι αρκετά ξεκούραστο πριν υιοθετήσεις το look. Αν πάλι, φοβάσαι οτι δεν θα πετύχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα, επέλεξε μια απόχρωση πιο σκούρα όπως μπορντώ ή καφέ που είναι πιο κοντινές στο κλασικό μαύρο eyeliner look.

Δες πιο κάτω το look της:

Photo credits: instagram @badgalriri

Tags beauty, Rihanna, RED EYELINER, makeup, Ομορφια, ΚΟΚΚΙΝΟ EYELINER, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3630 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2732 s // Total time: 3.6362 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X