Τα τρία βήματα για να βγεις από το comfort zone σου!


Τα τρία βήματα για να βγεις από το comfort zone σου!

To Life Coaching Workshop που θέλεις να συμμετέχεις!  

Νιώθεις πως τη ζωή που ζεις την έχουν επιλέξει άλλοι αντί για σένα; Έχεις ανακαλύψει βαθιά μέσα σου πως θέλεις κάτι περισσότερο, αλλά διστάζεις; Τότε βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο αγαπημένη μου, γιατί μπορώ να σου δώσω όλα εκείνα τα εφόδια για να βελτιώσεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου, ώστε να αισθάνεσαι ευτυχισμένη, να βρεις το πραγματικό όραμα για τη ζωή σου!

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως είναι απαραίτητο να κινηθούμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας για να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα. Αν θέλεις την αλλαγή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος!

Ο δρόμος αυτός αποτελείται από 3 βασικά βήματα. Το πρώτο είναι η συνειδητοποίηση. Ακόμα και για το πιο μικρό, το πιο απλό πράγμα στην καθημερινότητά σου, αυτό που θα σε βάλει στη διαδικασία να κινητοποιηθείς είναι η συνειδητοποίηση πως σου λείπει!

Το δεύτερο βήμα, το οποίο θέλει αρκετή δύναμη, θέληση και στοχοπροσήλωση είναι η θέληση για αλλαγή! Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει να περάσει μέσα από τον πόνο! Χρειάζεται συνήθως να πονέσουμε για να καταλάβουμε, να συνειδητοποιήσουμε, να θελήσουμε πραγματικά να αλλάξουμε! Αλλά μην ξεχνάς πως όσο πιο πολύ πονέσεις, με τόσο μεγαλύτερη ένταση θα έρθει η αλλαγή προς την κατεύθυνση και που θέλεις!

Και τρίτον και σημαντικότερο ίσως βήμα, είναι η δέσμευση! Όλα στη ζωή μας για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε χρειάζονται μια δέσμευση. Όπως είναι ο γάμος, στον οποίο δεσμευόμαστε να είμαστε με τα δικά μας θέλω. Έτσι, είναι και η προσωπική μας αλλαγή. Χρειάζεται να δεσμευτούμε πως θα δουλέψουμε προ αυτή την κατεύθυνση, πως θα προσπαθούμε με όλη μας τη δύναμη καθημερινά και θα καταφέρνουμε πράγματα.

Και πώς έρχεται αυτή δέσμευση στο life coaching; Αρχικά, πρέπει να δεσμευτείς στον εαυτό σου και έπειτα είναι σημαντικό να βρεις έναν σωστό coacher να δεσμευτείς και να συμπορευτείς μαζί του σε όλη αυτή τη διαδρομή. 

Αν θέλεις να δεις τη ζωή σου να αλλάζει και να πάρεις τα πρώτα βήματα προς την προσωπική σου ευτυχία σε περιμένω στο Workshop που θα κάνουμε με τον Νικόλα Ουρανό και θα συζητήσουμε για όλα αυτά τα θέματα, την Κυριακή 5/12 στο Curium Palace Hotel, στη Λεμεσό και την Κυριακή 12/12, στο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Με δέσμευση, στοχοπροσήλωση και πάθος, επένδυσε στο μέλλον σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7901 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3232 s // Total time: 2.1132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X