Κρίστοφερ Ηλία: Η συγκινητική αναφορά στη στήριξη από την οικογένειά του [βίντεο]


Κρίστοφερ Ηλία: Η συγκινητική αναφορά στη στήριξη από την οικογένειά του [βίντεο]

Η μητέρα του, Στάλω Ηλία δανείζεται τα ρούχα του.   

Ο Biased Beast κατά κόσμο Κρίστοφερ Ηλία είναι ένας νέος καλλιτέχνης και πολλά υποσχόμενος, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα να δεις” και στον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου. 

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη στήριξη από την οικογένειά του αλλά και στην τρυφερή σχέση με τη μητέρα του, Στάλω Ηλία: “Το λέω με πολλή περηφάνεια ότι με στήριξαν πολύ οι γονείς μου. Αυτοί με στείλανε Αμερική, αυτοί με στηρίξανε, αυτοί στηρίζουνε και αυτή την περίοδο που είναι εδώ με τους φίλους τους και χορεύουν και περνούν τέλεια και γι’ αυτό τους αγαπώ πάρα πολύ. Τους χρωστάω πολύ για όσα έκαναν για εμένα”.

Κατόπιν κληθείς να αναφέρει αν επιμελείται η μαμά του, ως σχεδιάστρια, τις εμφανίσεις του, μας εξέπληξε λέγοντας: “Δεν έχει ιδέα το τι θα φορέσω. Με ξέρει ότι είμαι πολύ ιδιόρρυθμος σε αυτά που μου αρέσουν και ότι από μικρός ήξερα τι ήθελα και ότι δεν ταιριάζουν τόσο πολύ και τα στιλ μας. Βέβαια όποτε κοιτάζει τα ρούχα μου, μου λέει “Το πήρες από εμένα;” Τα σχεδιάζω όλα και τα επιμελούμαι εγώ και η μαμά είναι εκεί απλά για να τα θαυμάζει, να μου λέει “δάνεισέ μου τα” και να με χαίρεται”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags κριστοφερ ηλια, biased beast, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, σταλω ηλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2934 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2878 s // Total time: 2.5812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X