Επώνυμη Ελληνίδα αποκαλύπτει: "Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, τώρα δεν θέλω ούτε να τον ξέρω" [βίντεο]


Επώνυμη Ελληνίδα αποκαλύπτει: "Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, τώρα δεν θέλω ούτε να τον ξέρω" [βίντεο]

\"Δεν έπεσα από τα σύννεφα\"

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε όπως παρακολουθήσαμε το πρωί της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου, η Εύη Δρούτσα, προβαίνοντας σε ιδαιίτερες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή στιχουργός μεταξύ όσων είπε παραδέχτηκε το γεγονός πως γνώριζε ότι ο ηθοποιός είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, όμως αυτό που δεν γνώριζε ήταν σε ποιο σημείο έφταναν, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει και να κάνει σαφές πως πλέον δεν θέλει καν να τον ξέρει.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός για Πέτρο Φιλιππίδη: "Αν τον είχα απέναντι μου, θα τον ξάπλωνα κάτω"

Αρχικά η Εύη Δρούτσα σχολίασε: "Δε θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Τώρα δε θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός γενικώς, και στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής. Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν σχέσεις αλλά δεν ξέρω μέχρι που έφταναν αυτές οι σχέσεις. Ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις παρόλο που έχει μια υπέροχη σύζυγο, γνωρίζω ότι υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αν νομίζεις ότι έπεσα από τα σύννεφα, όχι. Είπα πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, εύη δρούτσα, διασημοι, πετρος φιλιππιδης, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2207 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3670 s // Total time: 2.5877 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X