Sonisk Pulse: Η νέα, μοντέρνα οδοντόβουρτσα με τεχνολογία παλμών 


Sonisk Pulse: Η νέα, μοντέρνα οδοντόβουρτσα με τεχνολογία παλμών 

Διαβάστε αναλυτικά 

Εμπνευσμένη από τη Σκανδιναβική φιλοσοφία σχεδιασμού, η νέα Sonisk Pulse, με τεχνολογία παλμών και 8 μοντέρνους χρωματισμούς, θα γίνει η νέα αγαπημένη σου οδοντόβουρτσα, για στοματική υγιεινή και φρεσκάδα κάθε μέρα, όπου και αν βρίσκεσαι. 

Η τεχνολογία παλμών είναι αυτό που κάνει την Sonisk Pulse να ξεχωρίζει. Με 31.000 παλμούς ανά λεπτό καθαρίζει βαθιά δόντια και ούλα, απομακρύνοντας και προστατεύοντας από την πλάκα, αφήνοντάς σας ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. 

Ο φορητός σχεδιασμός  της  Sonisk  Pulse την κάνει ιδανική για χρήση όπου και αν βρίσκεσε· στο σπίτι, στη δουλειά, στις διακοπές, στην εκδρομή, στο ταξίδι ή οπουδήποτε αλλού.  Απλά κλείνεις το καπάκι, το οποίο προστατεύει την κεφαλή από ακαθαρσίες, και από την αλλοίωση των ινών, και πάει όπου πας. 
 
Οι αντιμικροβιακές ίνες DuPont ™ Tynex®  
της Sonisk Pulse είναι ιδανικές για καθαρισμό δοντιών και ούλων. Καθαρίζουν ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες επιφάνειες. Παράλληλα η αντιμικροβιακή τεχνολογία προστατεύει τις ίνες και προλαμβάνει την φθορά από μικροβιακή ανάπτυξη.  
  
Ο ειδικός, αδιάβροχος σχεδιασμός  της προστατεύει την εσωτερική της λειτουργία και μπορεί να κρατήσει μέχρι και για 90 μέρες βουρτσίσματος, πριν χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας.   
Επίλεξε ανάμεσα σε 8 διαφορετικούς μοντέρνους χρωματισμούς και κάνε τη Sonisk Pulse τη νέα σου οδοντόβουρτσα.  Όπου κι αν σε βγάλει η ζωή, η οδοντόβουρτσα Sonisk Pulse θα είναι έτοιμη να σου προσφέρει στοματική υγιεινή και φρεσκάδα κάθε μέρα.

Βρείτε την online στο EvZeen.com από την εταιρεία M.S.Jacovides μέλος του Ομίλου MSJ

Μάθε περισσότερα: https://www.msjacovides.com.cy/sonisk/ 

Ακολούθησε την Sonisk Cyprus στα Social Media 

Facebook: https://www.facebook.com/SoniskCyprus 

Instagram: https://www.instagram.com/soniskcyprus/?hl=en 
 

Tags sonisk pulse


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6196 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3676 s // Total time: 2.9872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X