Κωστής Μαραβέγιας: Η αποκάλυψη για την πάθηση που έχει και δεν γνωρίζαμε


Κωστής Μαραβέγιας: Η αποκάλυψη για την πάθηση που έχει και δεν γνωρίζαμε

\"Έχω ένα άλλο τρόπο ζωής\"

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day", μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας, όπως παρακολουθήσαμε το πρωί της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης ανάμεσα σε όλα όσα είπε, μίλησε για την πάθηση που έχει, ενώ σχολιάζει και την απόφαση του τα τελευταία τρια χρόνια να ακολουθήσει τον δρόμο των vegan. 

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει την συγκινητική πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Κωστή Μαραβέγια [βίντεο]

Για την λεύκη από την οποία και πάσχει σχολίασε: " Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική". 

Ενώ για τον veganισμό αποκάλυψε: "Μπήκα στον τρίτο χρόνο που είμαι vegan. Έκανα μεγάλες αλλαγές. Έκοψα και το αλκοόλ τότε. Αποφάσισα ένα πρωί πως τα κόβω όλα αυτά. Γίνομαι vegan και κόβω το αλκοόλ. Έχω ένα άλλο τρόπο ζωής. Αυτό που έγινε είναι ότι αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Το ηθικό κομμάτι προφανώς είναι πολύ σημαντικό. Κάμνω τακτικά εξετάσεις και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Έχω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο και το ακολουθώ". 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, κωστης μαραβεγιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0602 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2240 s // Total time: 2.2842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X