Γνωστά πρόσωπα του τόπου μας στηρίζουν τις προσπάθειες του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS/HIV


Γνωστά πρόσωπα του τόπου μας στηρίζουν τις προσπάθειες του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS/HIV

40 Χρόνια Μνήμης στα θύματα, της παγκόσμιας επιδημίας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου, το ΚΥΦΑ προχωρεί από σήμερα σε σειρά εκδηλώσεων.

Ανέβηκαν ήδη σε κεντρικά σημεία σε όλη την Κύπρο διαφημιστικές πινακίδες γνωστών προσώπων από τον χώρο της επιστήμης, των ΜΜΕ και της πολιτικής που στηρίζουν τις προσπάθειες του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS/HIV, υπέρ των οροθετικών συνανθρώπων μας

Οι Εκστρατείες του Κέντρου Υποστήριξης Ανθρώπων που ζουν με HIV στην Κύπρο (ΚΥΦΑ) για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα του HIV/AIDS έχουν ξεκινήσει και θα κορυφωθούν τον μήνα Δεκέμβριο με διάφορες συμβολικές εκδηλώσεις.

Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, αφού συμπληρώνονται 40 Χρόνια Μνήμης στα θύματα, της παγκόσμιας επιδημίας του HIV/AIDS.

Παρόλο που ο ιός σήμερα αντιμετωπίζεται χάρη στα αντιρετροϊκά φάρμακα και τις νέες φαρμακευτικές αγωγές, απειλή παραμένουν το Στίγμα και οι Διακρίσεις προς τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV στην Κύπρο αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

H εκστρατεία του ΚΥΦΑ με πινακίδες σε όλη την Κύπρο και το μήνυμα «Stop HIV Stigma» έχουν αναρτηθεί και σε αυτή συμμετέχουν μεταξύ άλλων ιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, πολιτικά πρόσωπα καθώς και άνθρωποι που στηρίζουν το ΚΥΦΑ όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ των προσώπων που στηρίζουν την φετινή εκστρατεία, είναι οι δημοσιογράφοι του ΣΙΓΜΑ, Ανδρέας Δημητρόπουλος και Άννα-Μαρία Ευτυχίου. Δείτε όλες τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων στην πιο κάτω gallery:

 

Φωτογραφίες: Yioli Aristotelous Studios

Campaign Design: Tree Creative Room



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9546 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4565 s // Total time: 2.4111 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X