George Clooney: Εξομολογείται τη φορτισμένη στιγμή που αποφάσισαν με τη σύζυγό του να γίνουν γονείς!


George Clooney: Εξομολογείται τη φορτισμένη στιγμή που αποφάσισαν με τη σύζυγό του να γίνουν γονείς!

Όταν το Hollywoodιανό ζευγάρι αποφάσισε να φέρει στον κόσμο παιδιά.   

Ο George Clooney αν και είχε δισταγμούς στο να γίνει πατέρας ωστόσο λατρεύει τον ρόλο του ως γονιός. 

Ο 60χρονος ηθοποιός πρόσφατα συμμετείχε στο podcast του Marc Maron και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την ημέρα που εκείνος και η σύζυγός του, Amal έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα. 

“Άκου, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και μετά μπήκε στη ζωή μου αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και απλά ερωτεύτηκα τρελά. Τότε κατάλαβα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι όλα θα ήταν διαφορετικά”, είπε και συνέχισε: “Δεν ήξερα ότι θα είχα δίδυμα. Υπάρχει εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζει αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι υπερηχογράφημα και σου λέει “Εδώ» και εσύ “είναι αγοράκι”. Είμαι σαν, “αγοράκι, φανταστικό”… “Και μετά μου είπαν, “Και το άλλο είναι κορίτσι”.

“Η αδερφή της [Αμάλ] έχει δίδυμα και με εξέπληξε γιατί... Ήμουν κάπως έτοιμος για ένα.… Μου αρέσει τώρα”, είπε ο Clooney, “Και δόξα τω Θεώ είχαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

Κατόπιν, ο ηθοποιός αποκάλυψε πότε εκείνος και η σύζυγός του συζήτησαν για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά. 

“Λοιπόν, ήμασταν παντρεμένοι για περίπου ένα χρόνο και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου, και είχαν ένα παιδί εκεί που ήταν θορυβώδες και αντιπαθητικό και εγώ έλεγα “Holy s—t”. Πήγαμε έξω για μια βόλτα. Και δεν το είχε σκεφτεί ποτέ, πραγματικά. Και έτσι τότε είπε, "Είμαστε τρομερά τυχεροί στη ζωή." Και είπα, “Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον”, θυμάται ο Clooney. "Είπε, "Φαίνεται ότι αυτή η τύχη πρέπει να μοιραστεί με κάποιους άλλους ανθρώπους".

Ο ηθοποιός είπε ότι "το σκέφτηκε ίσως για ένα λεπτό" και δεν πίστευε ότι κανένας από τους δύο είχε "πάρει μια απόφαση" για τα παιδιά εκείνη την εποχή.

“Και μετά είπα απλώς “Λοιπόν, εννοώ, αν είσαι μέσα” και εκείνη είπε, “Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε”. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ συγκινητικό γιατί πραγματικά ήμουν πεπεισμένος ότι δεν θα συνέβαινε στη ζωή μου και ένιωθα άνετα με αυτό”, πρόσθεσε.

Photo Credits: EPA
 

Tags George Clooney, amal alamouddin, διδυμα, γονεις, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4543 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4196 s // Total time: 2.8739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X