Γιάννης Αϊβάζης: "Ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία" [βίντεο]


Γιάννης Αϊβάζης: "Ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία" [βίντεο]

\"Aυτό που μου κόστισε πολύ περισσότερο είναι ότι...\"

Στην κάμερα του "Ηappy Day" και στην δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε ο Γιάννης Αιβάζης αμέσως μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του λόγω covid. 

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα προβλήματα υγείας του, ο Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια οδυνηρή εμπειρία και πως δεν είμαστε άτρωτοι. 

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονισμένη η Μαρία Κορινθίου αναφέρει: "Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά" [βίντεο]

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του σχολίασε: "Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε, σίγουρα δεν το θες να σου συμβεί. Το θέμα είναι πως πρόκειται για μια πολύ οδυνηρή εμπειρία. Όταν μπαίνει στο νοσοκομείο από Covid και ξέρεις ότι άνθρωποι έχουν «φύγει» ή τους κάνουν διασωλήνωση, ανησυχείς μη γίνει το ίδιο και σε σένα. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είσαι μόνος σου.Αυτό που μου κόστισε πολύ περισσότερο είναι ότι μετά από λίγες μέρες αρρώστησαν και οι δικοί μου[...]Ήρθα σε επαφή με άνθρωπο που είχε επαφή με κρούσμα, ο οποίος και αυτός δεν ήξερε ότι έχει COVID γιατί ήταν συνεργάτης που έκανε καθημερινά τεστ". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιάννης αιβάζης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2270 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3188 s // Total time: 2.5458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X