Madonna & Beyonce: Θα συναντηθούν επί σκηνής


Madonna & Beyonce: Θα συναντηθούν επί σκηνής

Η βασίλισσα της ποπ είναι το νέο πρόσωπο που θα συμμετέχει στη συναυλία της Gucci «Sound of Change»!  

H Madonna είναι το νέο πρόσωπο που θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τη Beyonce και τη Jennifer Lopez, στη συναυλία που διοργανώνει ο οίκος Gucci Sound of Change, στο Λονδίνο. Η βασίλισσα της ποπ θα συμμετέχει κι αυτή με τον τρόπο της στη φιλανθρωπική καμπάνια Chime of Change, δίπλα σε άλλα διάσημα ονόματα όπως, η Jessica Chastain, η Blake Lively, η Freida Pinto, η Zoe Saldana και ο James Franco.

«To 60% των παιδιών που δεν πηγαίνουν στο σχολείο είναι κορίτσια», είπε η Madonna. «Τα 2/3 των αναλφάβητων στον κόσμο είναι γυναίκες! Δεν το δέχομαι αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε!», συμπλήρωσε.

Την Queen B -που έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας- θα την απολαύσουμε επί σκηνής μαζί με την Jlo σε μία μοναδική performance. Στη σκηνή θα βρεθούν, επίσης, οι Florence and The Machine, Ellie Goulding, Rita Ora και ΗΑΙΜ. Τα έσοδα του τετράωρου event θα δοθούν στη φιλανθρωπική καμπάνια της Gucci, Chime of Change, πρέσβειρες της οποίας είναι η Beyonce Knowles, η Slama Hayek-Pinault και η Frida Giannini.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τόσοι καταπληκτικοί καλλιτέχνες ενώνονται σε αυτήν την προσπάθεια», δήλωσε η Beyonce και συμπλήρωσε πως «σκοπός μας είναι να περάσουμε υπέροχα, ενώ παράλληλα ενώνουμε τις φωνές μας με όλες τις γυναίκες του κόσμου».

Tags madonna, Beyonce, Jennifer Lopez, Gucci Sound of Change


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4193 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2819 s // Total time: 2.7012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X