Ίαν Στρατής: Το ταξίδι – έκπληξη στη Μαίρη Συνατσάκη! [βίντεο]


Ίαν Στρατής: Το ταξίδι – έκπληξη στη Μαίρη Συνατσάκη! [βίντεο]

“Την έχω φανταστεί την πρόταση γάμου”  

Δηλώσεις στην κάμερα του “Πρωινού” και στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα έκανε ο Ίαν Στρατής, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει και για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη. 

“Το θέατρο πάει πολύ καλά. Εγώ είμαι μια χαρά και η Μαίρη. Δε θα μιλήσω για τη χθεσινή της ανάρτηση. Το ταξίδι στην Ιταλία ήταν πολύ ωραίο, να το κάνετε και εσείς. Έχω μεγάλο έρωτα με τη μηχανή. Θα θέλαμε να κάνουμε και τον γύρο του κόσμου με μηχανή, γιατί όχι; Έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι. Είναι κάπου κοντά. Το έχω κανονίσει εγώ αλλά δε θέλω να πω γιατί θα το μάθει η Μαίρη και είναι έκπληξη”, ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής.

Κατόπιν, είπε: “Πλέον δεν έχω τόσο μεγάλη εξοικείωση με τις κάμερες και δε θέλω κιόλας. Στην αρχή ήμουν πολύ πιο άνετος γιατί δε με ένοιαζε. Δεν είναι ότι τώρα με νοιάζει παραπάνω απλά δεν θέλω. Δεν είναι ότι θέλω να προστατεύω την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Αν ρωτάγατε και τις σωστές ερωτήσεις ευχαρίστως να σας απαντούσα”.

Μιλώντας για το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, ανέφερε: “Προσπαθώ να μαγειρεύω. Θα δούμε αν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Την έχω φανταστεί την πρόταση γάμου”, αποφεύγοντας να απαντήσει αν θα κάνει σύντομα την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 


 

 

Tags ιαν στρατης, μαιρη συνατσακη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2554 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4965 s // Total time: 3.7518 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X