Μαύρο τζιν: 3 day-to-night συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις


Μαύρο τζιν: 3 day-to-night συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις

Πώς να αναβαθμίσεις το κλασικό μαύρο τζιν που βρήκαμε στη νέα χειμερινή συλλογή του brand Calvin Klein Jeans.

Το μαύρο τζιν είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αφού μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους και πάντα δείχνει προσεγμένο αλλά και stylish. Αυτό το διαχρονικό και ευέλικτο κομμάτι μπορεί επίσης να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε συνοδεύσει σε όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας σου.

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και ξεχωρίσαμε ένα μαύρο τζιν με υπέροχη εφαρμογή από τη νέα συλλογή του brand Calvin Klein Jeans, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις 3 διαφορετικά day-to-night outfits.

Ακολουθούν τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις με το συγκεκριμένο τζιν σε συνδυασμό με άλλα κομμάτια από τη νέα συλλογή:

Οutfit 1: Πώς να το φορέσεις για τον πρωινό καφέ

Συνδύασε το με ένα κορμάκι σε γκρι απόχρωση, ένα γκρι πουλόβερ, ένα μαύρο denim jacket, μία λευκή mini τσάντα και λευκά flat chunky μποτάκια με μαύρες λεπτομέρειες.

Οutfit 2: Πώς να το φορέσεις όταν θα πας για ψώνια 

Συνδύασε το με ένα φανελάκι, ένα denim jacket και ένα puffer jacket σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ. Ολοκλήρωσε το look με μία cross-body πρακτική τσάντα και μπεζ μποτάκια.

Οutfit 3: Πώς να το φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο

Συνδύασε το με μαύρο κορμάκι, μαύρο crop δερμάτινο σακάκι, μαύρη μικρή τσάντα και chunky φλατ μποτάκια.

Info: Η γυναικεία συλλογή Calvin Klein Jeans Winter 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein Jeans και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Calvin Klein Jeans, μαυρο τζιν, day-to-night


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6670 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4058 s // Total time: 3.0728 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X