Πώς θα δημιουργήσεις μια υγιή ρουτίνα;


Πώς θα δημιουργήσεις μια υγιή ρουτίνα;

Η Τζιλ Δούκα, life coach, σε συμβουλεύει πώς να το πετύχεις.   

Αρχικά, θέλω να σου πω πως είναι πολύ σημαντικό να εστιάζεις στο τώρα, στη στιγμή και εκεί πάντα επικεντρωνόμαστε και στα βιβλία μας που πάντα υπάρχει η έννοια του ΤΩΡΑ.

Για να φτιάξεις, λοιπόν το τώρα σου και να εστιάσεις στη στιγμή είναι σημαντικό να ορίσεις και να δουλέψεις πάνω σε μια ρουτίνα. Η ρουτίνα δημιουργεί μνήμες στον εγκέφαλο και μετά από λίγο καιρό τα πράγματα γίνονται αυτόματα. Άρα, αν σκέφτεσαι πως θέλεις να βγαίνεις κάθε μέρα για περπάτημα και τώρα σου φαίνεται πολύ δύσκολο, είναι μόνο η αρχή. Μόλις το εντάξεις στην καθημερινότητά σου, θα είναι αυτονόητο και δεν θα χρειάζεται καν να το σκεφτείς.

Όσο για την υγιή ρουτίνα και πώς θα φτάσεις σε αυτή; Σκέψου τι σημαίνει για σένα μια υγιής ρουτίνα ή μια καταπληκτική ρουτίνα, η καλύτερη που μπορείς να σκεφτείς και με αυτή που θεωρείς πως θα αισθάνεσαι καλύτερα από ποτέ.

Όλα αυτά που σκέφτηκες, μπορείς να τα καταγράψεις σε ένα χαρτί και έτσι να έχεις μπροστά σου τι θεωρείς τέλειο για σένα. Σίγουρα, δεν μπορείς μόνο σε μία ημέρα να φτάσεις στην κορυφή, είναι σημαντικό όμως να ορίσεις πιο είναι το ιδανικό για εσένα, το top και να προσπαθείς καθημερινά ώστε να φτάσεις εκεί.

Αφού, έχεις βρει όλα τα σημαντικά που θέλεις να κάνεις καθημερινά για τον εαυτό σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις να τα χτίζεις. Δούλεψε σιγά, σιγά με ένα βήμα τη φορά για να φτάσεις στο επιθυμητό. Αφού κατακτήσεις ένα μέρος αυτών η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου ήδη θα έχουν αρχίσει να χτίζονται και αφού αποκτήσεις κάποιες από τις συνήθειες, θα σου είναι ακόμα πιο εύκολο να εντάξεις και τις υπόλοιπες που θέλεις.

Όσες δυσκολίες και αν συναντήσεις να θυμάσαι πως μόλις αποκτήσεις συγκεκριμένες συνήθειες, μετά τα πράγματα θα γίνονται αυτόματα. 

Μην τα παρατήσεις! Συνέχισε να καταφέρνεις όλα όσα θέλεις και χτίσε εσύ την υγιή ρουτίνα σου!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, life coach, ΡΟΥΤΙΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6573 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3370 s // Total time: 2.9943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X