Αντιγόνη Τσιάκκα: Μιλάει για τη γιαγιά της, Άλκηστις Παυλίδου και συγκινεί! [βίντεο]


Αντιγόνη Τσιάκκα: Μιλάει για τη γιαγιά της, Άλκηστις Παυλίδου και συγκινεί! [βίντεο]

Οι συμβουλές που της έδωσαν οι γονείς και η γιαγιά της.  

Τα καλλιτεχνικά χνάρια της οικογένειας της ακολουθεί η Αντιγόνη Τσιάκκα, κόρη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου καθώς αυτή την περίοδο σκηνοθετεί την πρώτη της παράσταση.

Η νεαρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους, όπου εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, τη συμβουλή που της έδωσαν οι γονείς και η γιαγιά της. 

“Εκείνο που κρατώ από τους γονείς και από τη γιαγιά μου, μου είπαν “Αντιγόνη μου να κάνεις ότι θέλεις, αλλά θέλουμε να κάνεις κάτι που θα σου φέρνει χαρά. Τα λεφτά ή οτιδήποτε άλλο δεν πρέπει να έχουν προτεραιότητα”, εξομολογήθηκε.

Κατόπιν, μιλώντας για τη γιαγιά της, Άλκηστις, είπε: “Η γιαγιά μου από όλους μας ήταν ο πιο ταπεινός άνθρωπος οπότε παρόλο που ήταν τόσα χρόνια σε αυτόν τον χώρο, ήταν απίστευτα ταπεινός άνθρωπος, θα βοηθούσε τους πάντες, θα τα έκανε όλα σιγανά παρόλη τη φήμη. Πιστεύω ότι αυτό έμαθα από τη γιαγιά μου. Όποιο δρόμο και να πάρω, αν το κάνω ταπεινά θα μου βγει σε καλό”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags αντιθγονη τσιακκα, Άλκηστις Παυλίδου, γιωργος τσιακκας, χριστίνα παυλίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4645 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3171 s // Total time: 2.7816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X