Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο σοβαρός λόγος που την έκανε να κουρέψει τα μαλλιά της και η αποκατάσταση της ακοής της [βίντεο]


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο σοβαρός λόγος που την έκανε να κουρέψει τα μαλλιά της και η αποκατάσταση της ακοής της [βίντεο]

Όσα αποκαλύπτει η ίδια.

Για την περιπέτεια που βιώνει με το πρόβλημα ακοής της μίλησε στους δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, ωστόσο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό που πέρασε, γνωστοποιώντας πως η όλη αυτή κατάσταση  την ανάγκασε να κουρέψει τα μαλλιά της.

Διαβάστε ακόμα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρόβλημα με τα αυτιά της και η αποκάλυψη πως δεν ακούει [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Νόσησα από κορωνοϊό και είχα κάνει και το εμβόλιο την ίδια ημέρα. Μου χτύπησε τον θυροειδή και τα μαλλάκια μου δεν το άντεξαν. Και έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα. Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, δεν ήταν πια υγιή και έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγός μου, αλλά ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς μας.Είμαι πάρα πολύ καλύτερα. Έχει αποκατασταθεί η ακοή μου περίπου στο 70%. Αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει με κάποιον τρόπο να μάθω να ζω με αυτό. Είμαι πολύ καλά με αυτό". Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, πηνελοπη αναστασοπουλου, διασημοι, πρόβλημα, υγειας, ακοη, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9597 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3175 s // Total time: 3.2773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X