Ελένη Μενεγάκη: Η εξόρμηση στη θάλασσα με τη μικρή Μαρίνα! 


Ελένη Μενεγάκη: Η εξόρμηση στη θάλασσα με τη μικρή Μαρίνα! 

Η αποκάλυψη που έκανε για τη μικρή της κόρη!  

Η Ελένη Μενεγάκη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην παραλία με την οικογένειά της και μάλιστα ανήρτησε φωτογραφία με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στην εξόρμησή τους αυτή, κάνοντας αποκάλυψη για την κόρη της, Μαρίνα και τον σύζυγό της.

“Κίνηση για κάποιο λόγο έχει κάθε μέρα. Με έχει εντυπωσιάσει. Και εμείς που πήγαμε το Σάββατο στη θάλασσα στην Ανάβυσσο, για να φύγουμε από το σπίτι μας στα Μελίσσια μέχρι να βγούμε σε πιο κεντρικό δρόμο, “άχου τι περάσαμε;”. Αν δεν ήξερα πόσο πολύ το θέλαμε, θα έλεγα να γυρίσουμε πίσω. Μπήκα μέχρι τη μέση στη θάλασσα. Αλλά η μικρή μου κόρη, πήρε τη μάσκα, το βατραχοπέδιλο, τον πατερούλη της και κολυμπούσαν ώρα. Μπήκα σιγά-σιγά, αλλά είπα να μη με ζορίζω πάρα πολύ. Αν πάει έτσι ο καιρός μπορεί να μπω και ολόκληρη το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν γδυθείς και κάτσεις στον ήλιο κάνει ζέστη. Δε ξέρω το νερό πως θα το βρείτε, αλλά ο ήλιος είναι ζεστός”, ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. 
 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, μαρινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0269 s // Total time: 0.0319 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X