Η Κύπρος υποδέχεται το πρώτο φυσικό κατάστημα της ZINI Boutique, στην οδό Στασικράτους!


Η Κύπρος υποδέχεται το πρώτο φυσικό κατάστημα της ZINI Boutique, στην οδό Στασικράτους!

Και πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς για τις χειμερινές σου αγορές!  

Ένας νέος κόσμος μόδας ανοίγεται μπροστά μας και είναι η καλύτερη ευκαιρία να την ανακαλύψουμε από κοντά! Η ZINI Boutique ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της, με μουσική και cocktails αλλά και 20% στις αγορές μας! 

Η γνωστή ελληνική εταιρία από τη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί αποκλειστικά στην Ελλάδα μοναδικές συλλογές γυναικείας μόδας, από το 1989. Η εταιρία ZINI Boutique χρησιμοποιεί τις πρώτες φυσικές ύλες και υφάσματά της, από την Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της γυναίκας του σήμερα, αλλά και τις τάσεις της μόδας, στην ZINI μπορεί να βρείτε από ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ αλλά και παπούτσια, πάντα σε προσιτές τιμές.

Η ZINI Boutique υποδέχεται το κοινό της Κύπρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, στο νέο κατάστημα της ΖΙΝΙ, στην οδό Στασικράτους 28 Ε, Ζ στη Λευκωσία, από τις 16.00-20.00 και εμείς θα είμαστε εκεί!

Τώρα που αλλάζει ο καιρός και μπαίνουμε στην εποχή των Χριστουγέννων, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις υπέροχες συλλογές της ZINI για το Φθινόπωρo/Χειμώνα 2021, για πιο chic καθημερινές, αλλά και για τις πιο εντυπωσιακές βραδινές μας εμφανίσεις. 

Μπες στη γιορτινή ατμόσφαιρα και έλα το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, στο νέο κατάστημα της ΖΙΝΙ, στην οδό Στασικράτους 28 Ε, Ζ στη Λευκωσία από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00.  

 

 

 

 

Save the date: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021

Save the time: 16:00 – 20:00

Save the place: Οδός Στασικράτους 28ΕΖ, Λευκωσία 

Για πληροφορίες: 22100274
 

Tags zini boutique, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0670 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2437 s // Total time: 3.3107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X