Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: "Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου" [βίντεο]


Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: "Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου" [βίντεο]

Το τηλεοπτικό ξέσπασμα της παρουσιάστριας.

"Έξω από τα δόντια" μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή "Ανοιχτά" της Αννίτας Πάνια. 

Η παρουσιάστρια πιο εξομολογητική από ποτέ αναφέρθηκε στην κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκφράζοντας on air τα παράπονα της, και σοκάρει με τα λεγόμενά της. 

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Υπήρχε ένα διάστημα στην αρχή της καριέρας μου που από ένα πρόσωπο ενοχλήθηκα και βγήκα και το είπα. Έχω συμπάθειες και αντιπάθειες. Είναι γνωστό ότι η απόφαση να βγω μπροστά από τις κάμερες προήλθε από μία απόλυση. Είμαι διευθύντρια σε ένα κανάλι, στήνω προγράμματα. Είμαι παράλληλα και αρχισυντάκτρια της εκπομπής με την Καραβάτου και τη Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Καραβάτου. Η εκπομπή κάνει 18%. Χρεώθηκα την αδυναμία μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει 20% με τη μία.

Μετά που έφυγα έκανε 4%, 5%. Αφού με απέλυσαν δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Όλα τα στοιχεία τα έχω με ντοκουμέντα.Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Ο Βασίλης μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή για να..."

Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω.

Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Δεν ξέρω αν το είπε (σ.σ. να απολυθώ) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης.Να έχεις στήσει όλο το πρόγραμμα και να με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Και πάω τη Δευτέρα και με περιμένουν οι διευθυντές να με απολύσουν.Δεν έδωσα καμία συνέντευξη δημόσια, κλείστηκα στο καβούκι μου και δεν είπα τίποτα.

Αυτό το κορίτσι θα χαιρόμουν πολύ να ερχόταν απέναντί μου να ακούσει αυτά που λέω. Της έκανα σεμινάρια πώς να σταθεί στην κάμερα. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο".

Μάλιστα φανερά συγκινημένη είπε: "Δεν έχω κακές αναμνήσεις. Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε αγάπη συνεχίζει να υπάρχει". Δείτε πιο κάτω όλο το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Ζήνα Κουτσελίνη, κωνσταντινα σπυροπουλοθυ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9679 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3691 s // Total time: 3.3369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X