Τα τρία πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου!


Τα τρία πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου!

Η Τζιλ Δούκα, life coach σε συμβουλεύει πώς να το πετύχεις.   

Πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση και σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις από δω και πέρα; 

Αρχικά, μπράβο σου που τολμάς να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι και να πάρεις το ρίσκο! Με σωστή μεθοδικότητα και στόχευση η επιτυχία είναι δική σου και εγώ θα σου δώσω τις 3 πρώτες συμβουλές για να βαδίσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πρώτον και σημαντικότερο είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς πραγματικά. Πολύ συχνά εγκλωβιζόμαστε σε θέσεις εργασίας με αντικείμενο που δεν αγαπάμε και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βαλτώνουμε. Έχει μεγάλη σημασία να ξυπνάς κάθε πρωί και να ξέρεις πως θα ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει να κάνεις, μιας και η επαγγελματική μας ζωή καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής μας και σίγουρα είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι όταν ασχολούμαστε με πράγματα που μας ευχαριστούν.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό για την πορεία της επιχείρησής σου είναι να καταγράψεις τους στόχους σου. Παλιότερα, συνηθίζαμε να λέμε να στοχεύεις μακροπρόθεσμα και να δεις τις θέλεις να καταφέρεις τα επόμενα 2 χρόνια. Επειδή όμως ζούμε σε μια ρευστή καθημερινότητα και σίγουρα ένας βραχυπρόθεσμος στόχος είναι αυτός που θα σε κινητοποιήσει περισσότερο, θα σου πως να θέσεις ακριβείς στόχους για τους επόμενους 3 μήνες. Οι στόχοι σου θα πρέπει να κινούνται σε διττό επίπεδο, στους οικονομικούς και τους προσωπικούς. Είναι σημαντικό να καταγράψεις ποιο θέλεις να είναι το εισόδημά σου από την επιχείρησή σου, αλλά και πως θέλεις να αισθάνεσαι σε διάστημα 3 μηνών.

Τέλος, για να γίνει γνωστή η επιχείρησή σου θα πρέπει να το επικοινωνήσεις στον κόσμο. Στην αρχή μπορεί να μην νιώθεις σιγουριά για αυτό που κάνεις, να φοβάσαι, γιατί σίγουρα η αυτοπεποίθηση χτίζεται σιγά-σιγά, γι’ αυτό μπορείς να ξεκινήσεις με το άμεσο περιβάλλον σου. Μην κρύβεσαι και μην κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Βγες στον κόσμο και μίλα για το νέο σου εγχείρημα, ώστε να αποκτήσεις την επιτυχία που χρειάζεσαι.

Μέσα από τα τρία αυτά σημαντικά βήματα θα χτίσεις το θεμέλιο λίθο του επιχειρηματικού σου εγχειρήματος και η επιτυχία θα έρθει πιο σύντομα απ’ όσο φαντάζεσαι. Εσύ από που θα ξεκινήσεις; 

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com
 

Tags τζιλ δουκα, επιχείρηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2677 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3384 s // Total time: 2.6061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X