Υιοθέτησε τις 4 μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με Tommy Jeans


Υιοθέτησε τις 4 μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με Tommy Jeans

Μάθε πώς θα απογειώσεις τα looks της σεζόν με τα παρακάτω κομμάτια-κλειδιά από τη νέα συλλογή της Tommy Jeans.  

Οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν καθορίστηκαν από τις πασαρέλες, εμείς τώρα καλούμαστε να προσαρμόσουμε το ντύσιμο μας, χωρίς να χάνουμε φυσικά το προσωπικό μας στυλ, ανάλογα με αυτές. Το μυστικό είναι να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου στυλάτα κομμάτια και να τολμήσεις να ακολουθήσεις τα trends του φθινοπώρου, δημιουργώντας fashion-forward looks.

Σ᾽ αυτό θα σε βοηθήσει η νέα συλλογή Tommy Jeans που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις τις τάσεις της σεζόν. Ζεστά cosy πουλόβερ, logoed μπλούζες , άνετα jeans και φόρμες, sweatshirt είναι τα βασικά κομμάτια που συνθέτουν την νέα stylish συλλογή Tommy Jeans.

Ακολουθούν οι 4 top τάσεις:

Double Denim

Τα denim κομμάτια, κατέχουν κάθε σεζόν μια εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα μας και αυτό το φθινόπωρο θα έχουν και πάλι την τιμητική τους. Η μόδα όμως φέτος προστάζει double denim δηλαδή δύο κομμάτια denim συνδυασμένα σε ένα outfit. Στη νέα συλλογή Tommy Jeans θα βρεις όλα τα denim items που θα χρειαστείς για να υιοθετήσεις την τάση, από σέξι μίνι denim φούστες μέχρι άνετα jeans και jackets.

Après-ski style

Tο après-ski style ήταν από τις τάσεις που πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες. Όπως προδίδει και το όνομα του είσαι ντυμένη για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χιονοδρομικού αλλά τριγυρνάς στην πόλη. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας το συγκεκριμένο στυλ δεν λείπει από τη συλλογή Tommy jeans. Χοντρά puffer jackets, μπότες, κολάν σε μια ζωηρή χρωματική παλέτα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα après-ski looks.

Cool athleisure

Τα άνετα και comfy looks του athleisure style που φορέσαμε πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παραμένουν φυσικά στο προσκήνιο διότι η άνεση στο ντύσιμο, έγινε πλέον προτεραιότητα. Μπορείς να αναβαθμίσεις το athleisure outfit σου, αντιγράφοντας το look που είδαμε στη συλλογή Tommy Jeans. Επέλεξε μια φόρμα σε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση και αντί να την συνδυάσεις με ένα sporty top, επέλεξε ένα λευκό jacket.

Logomaia
Η τάση των 90᾽ς, που θέλει τα logos να πρωταγωνιστούν σε ρούχα και αξεσουάρ είναι huge φέτος και ο καλύτερος τρόπος να την υιοθετήσεις είναι με ένα ζεστό πουλόβερ Tommy Jeans.

Info: Η συλλογή Tommy Jeans FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Tags μόδα, Tommy Jeans, τασεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9279 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2457 s // Total time: 3.1736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X