"Black tie" wedding


"Black tie" wedding

Aν παρά τη γενικευμένη κακοκεφιά που μας δημιουργεί η οικονομική κρίση έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε και μάλιστα να κάνετε ένα γάμο ανοιχτό και μεγαλοπρεπή, σ\' ένα glamorous χώρο ξενοδοχείου, τότε πρέπει να ξέρετε δυο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι κάνετε πολύ καλά, αφού τα έξοδά σας δεν θα είναι κατά πολύ περισσότερα, ενώ η αίσθηση θα είναι σαλώς εξαιρετική τόσο για το ζευγάρι, όσο και για τους καλεσμένους του.

Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι το dress code ενός τέτοιου γάμου. Τί είδους νυφικό θα φορέσετε και πώς θα πρέπει να ντυθεί ο γαμπρός και οι στενοί συγγενείς; Τί ώρα και πού θα γίνει η τελετή; Πού θα γίνει η δεξίωση και πώς θα πρέπει να διακοσμηθεί ο χώρος; Μάθετε και κάντε τις πιο εύστοχες επιλογές για ένα γάμο που θα αφήσει εποχή για τη λάμψη και τη μεγαλοπρέπειά του!

Dress code
Σ΄έναν επίσημο γάμο μπορείτε να φορέσετε το πιο εντυπωσιακό νυφικό που έχετε ονειρευτεί. Ένα φόρεμα ball gown με μακριά ουρά θα δώσει τη μεγαλοπρέπεια που χρειάζεστε, ενώ μπορείτε να το συνοδεύσετε με μια πανέμορφη τιάρα, διακριτικά, αλλά καλόγουστα κοσμήματα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα peep toes. Ο γαμπρός θα φορέσει ένα σκουρόχρωμο σμόκιν, μεταξωτό ζωνάρι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν σε διακριτική απόχρωση, ενώ οι στενοί συγγενείς θα είναι ντυμένοι με βραδινή αμφίεση, μακριές τουαλέτες για τις κυρίες και σμόκιν, ή βραδινά κοστούμια για τους κυρίους.

Δεξίωση
Ο πιο κατάλληλος τόπος για έναν τέτοιo γάμο, είναι η μεγαλοπρεπής αίθουσα ενός καλού ξενοδοχείου, που θα δώσει την απαραίτητη αίσθηση χλιδής και πολυτέλειας. Άψογα ντυμένο προσωπικό, εκλεκτές γεύσεις στο μενού, σαμπάνια και διακόσμηση σε χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις, θα ολοκληρώσουν την αξέχαστη εντύπωση που θέλετε να δημιουργήσετε!

Χτένισμα και μακιγιάζ
Ιδανικά, τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι πιασμένα σε κότσο. Αν δεν συμπαθείτε τα σινιόν, υπάρχουν τρόποι να έχετε ένα καλοχτενισμένο κεφάλι σε «επιμελώς» ατημέλητο ή μοντέρνο look. Όσο για τομακιγιάζ, θα πρέπει να είναι λαμπερό και καθαρό, χωρίς υπερβολές και ακρότητες.

Αυτοκίνητο
Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο μεταφοράς και στην εντύπωση που θα κάνετε με την άφιξή σας. Μια πολυτελής limo, ή μια αντίκα σε εκρού ή μαύρη απόχρωση, είναι ό,τι πιο σικ θα μπορούσατε να επιλέξετε.

Tags οργανωση, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8001 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3949 s // Total time: 4.1950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X