Αφροδίτη Λιάντου: Την ενοχλεί η ταμπέλα "η κόρη της Εβελίνας Παπούλια";


Αφροδίτη Λιάντου: Την ενοχλεί η ταμπέλα "η κόρη της Εβελίνας Παπούλια";

Πως την αντιμετώπιζαν στο σχολείο;

Συνέντευξη στο "Τvmani" και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου. 

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, για τα παιδικά της χρόνια καθώς και για την πορεία που κτίζει τώρα στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμα: Εβελίνα Παπούλια: Άναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλο και πως το αντιμετωπίσε [βίντεο]

Η Αφροδίτη Λιάντου σε ερώτηση για το αν την ενοχλεί η ταμπέλα "η κόρη της Εβελίνας Παπούλια", η ίδια απάντησε τα εξής: "Δεν με ενοχλεί. Ίσα - ίσα, θαυμάζω και αγαπώ πάρα πολύ τη μητέρα μου. Είναι τιμητικό για μένα που είμαι κόρη της Εβελίνας με όλα αυτά που έχει καταφέρει. Το θέμα είναι να διαχωρίσουμε λίγο ότι άλλος άνθρωπος είμαι εγώ κι άλλος η μητέρα μου. Η σύγκριση είναι κάτι που δεν μου άρεσε ποτέ. Το θεωρώ λίγο άσχημο να συγκρίνονται άτομα μεταξύ τους. Ακόμα κι αν είναι μάνα με κόρη".

Όσο αφορά τώρα για το πως την αντιμετώπιζαν στο σχολείο οι συμμαθητές της, η ηθοποιός δήλωσε: "Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η μητέρα μου αλλά κι εγώ δεν ήμουν από τα άτομα που το προέβαλα", ενώ για το αν είχε ειδική μεταχείρηση από τους καθηγητές της, σχολίασε: "Δεν θα το έλεγα. Δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Κι από την άλλη, δεν ήμουνα από τα άτομα που ήμουν τόσο κοντά στους δασκάλους".

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, εβελίνα παπούλια, αφροδιτη λιαντου, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7085 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3412 s // Total time: 3.0497 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X