Λευτέρης Πετρούνιας: Οι δηλώσεις του που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και η διόρθωση που έκανε! 


Λευτέρης Πετρούνιας: Οι δηλώσεις του που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και η διόρθωση που έκανε! 

Ο άστοχος σχολιασμός του κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του αθλητισμού.   

Θύελλα ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για τα περιστατικά κακοποίησης στον ελληνικό αθλητισμό, πολλά από τα οποία ήρθαν στην επικαιρότητα με την έκρηξη του ελληνικού #metoo την οποίαν πυροδότησαν οι αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε: "Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό".

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλήθηκαν εκρηκτικές αντιδράσεις με πολύ κόσμο να εκφράζει την αποδοκιμασία του προς τον Έλληνα πρωταθλητή, με το όνομά του να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του στο Twitter έδωσε διευκρινίσεις: "Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη".

Πηγή: kathimerini.gr

Tags λευτερης πετρουνιας, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, metoo, δηλωσεις, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9167 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3893 s // Total time: 3.3060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X