Tεύκρος Νεοκλέους: Το νέο post μετά τον σάλο με την καταγγελία στους δασκάλους της κόρης του


Tεύκρος Νεοκλέους: Το νέο post μετά τον σάλο με την καταγγελία στους δασκάλους της κόρης του

Ποια λέξη αφαίρεσε επειδή την έγραψε εν βρασμώ ψυχής;

Mεγάλη συζήτηση και διαδικτυακή επίθεση στους δασκάλους της κόρης του προκάλεσε η ανάρτηση του Τεύκου Νεοκλέους ο οποίος μοιράστηκε δημόσια μια συζήτηση που είχε με την κόρη του Σεμέλη όπου τον έκανε έξαλλο με τα λόγια που είπαν στη μικρή οι δάσκαλοι της. Συγκεκριμένα ο Κύπριος τραγουδιστής ανέφερε: 

"Σήμερα ανακοίνωσα στην Σεμέλη ότι ο όγκος που αφαιρέσαμε από τον σκύλο μας είναι κακοήθης και ότι έχει προσδόκιμο 6 μήνες ζωής. Αυτό που μου είπε με συγκλόνισε. Μου απάντησε με λυπημένο ύφος ότι ο Σμάρτις δε θα πάει στον παράδεισο. Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο το λέει αυτό, μου απαντησε ότι στο δημοτικό σχολείο που φοιτά, τόσο η περσινή δασκάλα, όσο και ο φετινός δάσκαλος των θρησκευτικών, της είπαν ότι μόνο οι άνθρωποι πάνε στον παράδεισο και ότι οι σκύλοι δυστυχώς δεν έχουν αυτήν την "τύχη". Πραγματικά με εξοργίζει πόσο ανίκανοι είναι ορισμένοι "εκπαιδευτικοί" και ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών με τόσο βάναυσο τρόπο. Και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον αξίζει ο παράδεισος (με την στενόμυαλη πάντα έννοια), τότε είναι στα ίδια τα ζώα και όχι στο χειρότερο είδος του πλανήτη".

Ο Τεύκρος μετά από αυτή την ανάρτηση δέχθηκε δεκάδες μηνύματα τόσο δημόσια όσο και σε προσωπικό επίπεδο για τα όσα ανέφεραν οι δύο δασκάλοι στην κόρη του. Πριν από λίγες ώρες με νέα του ανάρτηση θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια από τα σκληρά λόγια που είπε και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά την τεράστια διάσταση που πήρε η ανάρτηση του. Δείτε στην πιο κάτω gallery τη νέα του ανάρτηση:

 

 

Tags τεύκρος νεοκλέους, gossip, showbiz cy, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0925 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2186 s // Total time: 2.3112 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X