Ανθή Σαλαγκούδη: "Eίμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων" [βίντεο]


Ανθή Σαλαγκούδη: "Eίμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων" [βίντεο]

Μίλησε πρώτη φορά για αυτό το θέμα.

Το γεγονός πως βρίσκεται στην διαδικασία κατάψυξης ωαρίων αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, η Ανθή Σαλαγκούδη. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor μεταξύ όσων δήλωσε, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την απόφαση που πήρε εδώ και καιρό, αιφνιδιάζοντάς μας και αναφέροντας παράλληλα πως η μητέρα της κυρίως της έβαλε αυτή την ιδέα.

Διαβάστε ακόμα: Επώνυμος Κύπριος στο αυτοκίνητο με την Ανθή Σαλαγκούδη! [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το είχα αρκετό καιρό στο μυαλό μου, απλά αυτή τη χρονική περίοδο αποφάσισα να το πραγματοποιήσω. Άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα της κρυοσυντήρησης ωαρίων πριν από το Survivor γιατί μου το είπε η μητέρα μου.Δεν είμαι από τα κορίτσια που σκέφτονται να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Ασκείται κοινωνική πίεση να κάνει κανείς παιδί. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο, με τον οποίο θα ήθελα να αποκτήσω παιδί. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.Δεν μπορεί κανείς να πάει κόντρα στην επιστήμη. Το κόστος της κρυοσυντήρησης ωαρίων δεν είναι αμελητέο και δημιουργούνται εναλλαγές στη διάθεση της γυναίκας. Με τη γνώση που έχω τώρα, θα έκανα κρυοσυντήρηση πολύ νωρίτερα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1547 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3908 s // Total time: 2.5455 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X