Πρώτη εκδρομή στο βουνό για φέτος! 


Πρώτη εκδρομή στο βουνό για φέτος! 

Κυριακάτικη εξόρμηση με την οικογένεια!  

Επιτέλους κάναμε την πρώτη μας εξόρμηση στο βουνό. Επισκεφθήκαμε το Βουνί της επαρχίας Λεμεσού, στην περιφέρεια των κρασοχωριών. Ένα γραφικό χωριό, στο οποίο πρώτη φορά πηγαίναμε, με λιθόστρωτα δρομάκια, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με ξύλινες πόρτες, στενά μπαλκόνια και εσωτερικές αυλές. Το λάτρεψα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Για όσους αναζητούν την ηρεμία και τον καθαρό αέρα του βουνού ή απλά για μια road trip απόδραση, είναι το ιδανικό χωριό. Υπάρχουν αρκετά ταβερνάκια που προσφέρουν κυπριακά εδέσματα τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι στο σπίτι σου στο χωριό και τρως με την οικογένεια στην αυλή. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ένα συγκεκριμένο το οποίο είχε βάλει τραπέζια στην βεράντα, όσα χωρούσε δηλαδή, και στο κατώφλι του είχε πολλά και διάφορα λουλούδια, τα λουλούδια της γιαγιάς.  

Καθίσαμε και εμείς για φαγητό με την οικογένεια, θείους και ξαδέλφια και φυσικά ακολούθησαν φωτογραφίες στα στενά δρομάκια του χωριού. Όπως βλέπεις ήμασταν μεγάλη παρέα! 

Προτού φύγεις, πρέπει οπωσδήποτε να καθίσεις για καφεδάκι και γλυκό σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεδάκια του χωριού. Είναι τόσο όμορφα που δεν μπορείς να αντισταθείς! 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, Βουνί, εκδρομή, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7956 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3515 s // Total time: 2.1471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X