Αλέξης Παππάς: Κινείται νομικά εναντίον παίκτη του φετινού "Survivor"


Αλέξης Παππάς: Κινείται νομικά εναντίον παίκτη του φετινού "Survivor"

Θα τα πουν δικαστικός πλέον.

Tην είδηση πως καταθέτει μήνυση εναντίον του πρώην συμπαίκτη του στο reality επιβίωσης, Κώστα Παπαδόπουλου, μάθαμε πως κινεί ο Αλέξης Παππάς. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, ο Αλέξης Παππάς καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη.

Διαβάστε ακόμα: Παίκτρια του "Survivor" αποκαλύπτει για τον Αλέξη Παππά: "Με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο"

Όπως δήλωσε στο protothema.gr o κ. Σούρλας: "Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων"

Aφορμή για αυτή την αγωγή στάθηκε η συγκεκριμένη δήλωση του ζαχαροπλάστη που δήλωσε τα εξής για τον Αλέξη Παππά και το Batchelor: "Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα". 

 

*με πληροφορίες από fthisgr

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κωστας παπαδοπουλος, αλεξης παπας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0397 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X