Το "Succession" επιστρέφει με την τρίτη σεζόν! 


Το "Succession" επιστρέφει με την τρίτη σεζόν! 

Μετά τις αναβολές των γυρισμάτων λόγω covid η δραματική σειρά του Jesse Armstrong επιστρέφει!  

Η σειρά “Succession” είναι από εκείνες που κάνει τη δική σου οικογένεια να μοιάζει ιδανική, είχα διαβάσει κάπου και ανακαλύπτοντάς την το επιβεβαιώνω!

Η εν λόγω δραματική σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή.

Αρκετοί σχολίασαν πως η σειρά είναι μία έμμεση αναφορά στον μεγιστάνα των media Rupert Murdoch, καθώς ο δημιουργός του “Succession”, Jesse Armstrong είχε ασχοληθεί κινηματογραφικά στο παρελθόν με τη ζωή του Murdoch, ωστόσο δεν υπάρχει άμεση σύνδεση. 

Ο τρίτος κύκλος της σειράς, που άλλοι την χαρακτηρίζουν ως ένα σκοτεινό δράμα κι άλλοι ως μαύρη σάτιρα, έρχεται για να αναδείξει πτυχές του οικογενειακού εμφυλίου που ξεσπά για χάρη της διαδοχής δημιουργώντας εντάσεις. Αιφνιδιασμένος από τον Κένταλ, ο Λόγκαν Ρόι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει οικογενειακές, πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες.

Το “Succession 3” φέρνει στις οθόνες σας η Nova Cyprus με ταυτόχρονη μάλιστα προβολή με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους. Έρχεται από την ερχόμενη Κυριακή, 17 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Δευτέρας) ενώ θα προβάλλεται και κάθε Τρίτη βράδυ στις 21:00 από το Novacinema4

 

 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Hiam Abbass, Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Peter Friedman, Matthew Macfadyen κα.
 

Tags succession, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9937 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3333 s // Total time: 2.3270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X