Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη: "Πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα"


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη: "Πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα"

Τι είπε ο συνεργάτης της τραγουδίστριας;  

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών ειδικά μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από κοινή βραδινή τους έξοδο.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος συνεργάζεται με την τραγουδίστρια σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού μας, μιλώντας στο “Πρωινό” κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα φημολογούνται για την προσωπική της ζωή.

“Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα […] Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός, δεν μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα κι εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει -που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα- όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, τότε ναι, θα σας πω. Αλλά τώρα δεν μου έχει μιλήσει καν. Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο απ’ όταν ξεκινούσαμε. Είχε έναν αέρα ελευθερίας, τώρα συνεχίζει να τον έχει”, είπε χαρακτηριστικά. 
 

Tags δεσποινα βανδη, Βασίλης Μπισμπίκης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6560 s (248 Queries.) // Parse time: 1.2384 s // Total time: 3.8944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X