Ultralight with Cashmere: Η νέα συλλογή της Intimissimi απογειώνει την κομψότητα!


Ultralight with Cashmere: Η νέα συλλογή της Intimissimi απογειώνει την κομψότητα!

Η ίνα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην ποιότητα της συλλογής αυτής!  

Η Intimissimi θέτει ως προτεραιότητα την ίνα στα items που αποτελούν τη νέα συλλογή Ultralight με Cashmere για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021. Αφήνει μία απαλή αίσθηση, σχεδόν βελούδινη που το fashion brand χρησιμοποίησε σε νέα μοντέλα και χρώματα.  

Η μάρκα δίνει έμφαση στο all time classic μαύρο χρώμα παρουσιάζοντάς το σε πολλά μοντέλα από τα πιο περιζήτητα έως τα λιγότερο γνωστά. Αξιοσημείωτο είναι πως η καμπάνια συμπεριλαμβάνει με ένα διακριτικό και κομψό τρόπο τα εσώρουχα από κάτω. 

Η chic εκδοχή κάθε γυναίκας αναδεικνύεται μέσα από τις επιλογές της συλλογής αυτής, η οποία περιλαμβάνει πουλόβερ με ζιβάγκο, κορμάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακρυμάνικη μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο όπως και μακρυμάνικη μπλούζα με δαντέλα flounce στη λαιμόκοψη V που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά. 

H μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο, ένα από τα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής, εμπλουτίζεται με χρωματικές παραλλαγές σε “σκονισμένες” αποχρώσεις όπως το ροζ αντίκα, το πράσινο τέφρας, το μπλε του τζιν και θερμότερους τόνους όπως σκούρο κόκκινο και καφέ καρυδιάς.

Styling Tip: Η συλλογή περιλαμβάνει basic κομμάτια που κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να διαθέτει. Μπορείς να τα φορέσεις κάτω από φαρδύ σακάκι ή σε συνδυασμό με ένα maxi-πουλόβερ και ακόμη με τζιν.

Για όλες τις γυναίκες, για κάθε περίσταση, για να νιώθουμε μοναδικές και ξεχωριστές κάθε μέρα.
 

Tags Intimissimi, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0066 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3220 s // Total time: 2.3287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X