Ο καιρός αλλάζει! Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου;


Ο καιρός αλλάζει! Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου;

Μάθε τα 4 tips που θα απογειώσουν το στυλ σου!  

Πόσες φορές έχεις βάλει ένα μεγάλο "Χ" στα ρούχα της ντουλάπας σου; Αμέτρητες… γιατί κάθε φθινόπωρο κάτι αλλάζει μέσα σου, που σου "φωνάζει" να αντικαταστήσεις τα  i-don’t-want-any-more σύνολά σου… με τις καλύτερες επιλογές της αγοράς! 

Αν λοιπόν λες συνέχεια "δεν έχω τίποτα να φορέσω", αυτά τα tips σε ενδιαφέρουν! Σου βρήκαμε τις πιο hot τάσεις που θα σε κάνουν να πάρεις αμέσως την τσάντα σου και να βρεθείς στα fitting rooms των καταστημάτων… 

1. Κούκλα… και στο γραφείο!


 
Δοκίμασε σακάκια και μπλέιζερ από τις Mindy Boutiques και κάνε ένα catwalk μπροστά στον καθρέφτη. Συνδύασέ τα με μποτάκια ή γόβες και έφυγες για το γραφείο! 

2. Έντονο χρώμα; Θα το ερωτευτείς!


   
Διάλεξε αθλητικά ρούχα και παπούτσια από τα καταστήματα "Adidas", "Athlokinisi" και "Sneakershero"! Αυτή είναι η ευκαιρία σου να αναδείξεις τον πιο τολμηρό σου εαυτό, με έντονο ροζ/μοβ και εκρηκτικό πορτοκαλί. 

3. Άσε τους "άφωνους"…και με τα απλά!


   
Μην αφήσεις το φθινόπωρο να φύγει, χωρίς να κολακεύσεις κι άλλο την εμφάνισή σου. Διάλεξε τσάντες και ρούχα από τα καταστήματα "Kipling" και "Call It Spring"… στις ζεστές αποχρώσεις της terracotta. 

4. Κάνε είσοδο… με τις πιο εντυπωσιακές γόβες! 

Φόρεσε το τζινάκι σου και άσε τις γόβες -σε πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις- να "πουν" όλα τα υπόλοιπα! Πρόκειται για ένα από τα must have items που θα βρεις και θα ερωτευτείς στα καταστήματα "Aldo"!

Κι αν είσαι και κάτοχος καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, μπορείς να ψωνίζεις ακόμα πιο άνετα και… προνομιακά! Γιατί; 

Γιατί τώρα πλέον, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας για τα ψώνια σου, μπορείς να απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων, μέσω του νέου Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών, Μπλε!


 
Ανακάλυψε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε στο www.hellenicbank.com/mple

Extra Tip: Αν δεν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή Mple Rewards, κατέβασέ τη σήμερα από Google Play και App Store, κάνε εγγραφή και ξεκίνα να απολαμβάνεις όλα τα προνόμιά σου! 

Τώρα, τι λες; Είσαι για μία βόλτα, παρέα με την κολλητή; 
 

Tags μπλε, ελληνικη τραπεζα, προγραμμα επιβραβευσης καρτων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6297 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3322 s // Total time: 2.9618 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X