Mark Zuckerberg: Η απολογία του στους χρήστες των social media μετά την κατάρρευση [εικόνα]


Mark Zuckerberg: Η απολογία του στους χρήστες των social media μετά την κατάρρευση [εικόνα]

Το τρολάρισμα από το \"Twitter\" και τα ποσά που έχασε ο ιδρυτής των εφαρμογών.

Μεγάλη ταλαιπωρία και αναστάτωση παρατηρήθηκε ξαφνικά χθες το απόγευμα στους χρήστες των social media, μετά την "κατάρρευση" των facebook, instagram, messenger και whatsapp. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες και σοβαρές "βλάβες" στην πρόσφατη ιστορία των συγκεκριμένων εφαρμογών, μιας και διήρκησε για περίπου επτά ώρες.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως το πρόβλημα είΤχε να κάνει με τους DNS servers, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης ζητά να αποκτήσει πρόσβαση στο Facebook, στο Instagram ή στο WhatsApp η σχετική διεύθυνση δεν εντοπίζεται. Σημειώνεται πως το Facebook είναι τόσο μεγάλο που διαθέτει τους δικούς του DNS servers, οπότε το πρόβλημα μάλλον ήταν εσωτερικό.

Μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην τοποθετήθει σε αυτό το συμβάν, ο ιδρυτής των σχετικών εφαρμογών ο Mark Zuckerberg, o oποίος απολογήθηκε για την διακοπή της λειτουργίας τους, γράφοντας συγκεκριμένα: "Το Facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε".

Μάλιστα οι χρήστες των συγκεκριμένων app στράφηκαν προς το twitter, το οποίο "τρόλαρε" κανονικότατα την όλη κατάσταση που ξάφνιασε τον πλανήτη

Σύμφωνα με διεθνή sites, ο Μark μέσα σε μερικές ώρες έχασε 7 δισ. δολάρια! Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, facebook, instagram, twitter, Mark Zuckerberg


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0059 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0317 s // Total time: 0.0377 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X